Winamp tree wiev plugin

a mogu pitat šta će ti to? sve bitno bi ti trebalo biti u media library, a lako u windowsima odnavigiraš do fajla. zato ni nisu zastupljeni pluginovi tog tipa.

Zato jer mi je nepraktično koristiti explorer toolbar u windowsima samo zbog muzike.

explorer toolbar? prozori, čovječe! XD
A, dobro, svi mi imamo svoje bisere. Sretno sa potragom.

A, dobro, svi mi imamo svoje bisere. Sretno sa potragom.
Znaš šta, dosta mi je redikula poput tebe, šta te boli k+rac šta će mi i zašto će mi, odjebi ako nemaš šta šametno za reć. N e otvara mi se iljadu prozora, nego oću imat tree wiev u winampu di ću dodat foldere koje oću i koje ću jednostavno expandat kad tražim šta ću slušat.
Aj gubi se.

Rješio sam stvar, instalirao sam Dynamic Library Plug-in jer se ipak ne plaća dodavanje jednog foldera u listu, a ja svu muziku držim u istom folderu. Eto to sada ovako izgleda i puno mi je jednostavnije nego kroz obični Winampov library.

BTW sviđa mi se playlista.
Trebam besplatni Plug-In za Winamp za prikazivanje foldera u stilu tree wieva, poput ovoga http://www.winamp.com/plugin/dynamic-library/221705
Nažalost taj se Plug-In plaća a ostali koje sam našao su svi loši ili u beta verziji, zna li netko možda neki kvalitetan ili bar nešto poput najobičnijeg explorera?
Hvala.