Program za titlove

znam da je sigurno bilo ovo pitanje ali da ne trazim MOLIM vas da mi kazete najnajjednostavniji program za ubacivanje titlova u divix filmove? naime tv mi ima divix player ali ako su titlovi (srt file) izvan filma nece da ga ucita.
Jednostavno zalijepi titl na film.
Program potraži ,a sličnih tema imaš i na forumu ovdje pa ne budi lijen potražit.

neka ti ime titla bude isto kao i ime filma

a jel "ljepljenje" titlova u film traje koliko i film traje?!

a jel "ljepljenje" titlova u film traje koliko i film traje?!
Može se štimati process priority.. uglavnom proces traje oko 30-40 min.. ovisno o brzini računala..

Upravo to i mene zanima, moj dvd ne čita titlove čak i kad je isto ime titlova i filma pa me zanima koji program mi treba za kopiranje titlova na film? a da nije previše kompliciran

evo ovaj program.nisam ga jos probao ali navodno da ubaci prevod za minutu. AVIAddXSubs

isprobao program i stvarno ubaci prevod za 30-40sec (ovisno o velicini filma i jacini kompa). prebacivao sam prevod u divix film od 700mb. samo pazite prevod vam nece pokazati kada film pokrenete na kompu nego je namjenjen za gledanje filmova na ps3 i na lcd-ima (ja recimo gledam na samsungovom lcd onaj sta se dobivao u t-comu).
znam da je sigurno bilo ovo pitanje ali da ne trazim MOLIM vas da mi kazete najnajjednostavniji program za ubacivanje titlova u divix filmove? naime tv mi ima divix player ali ako su titlovi (srt file) izvan filma nece da ga ucita.