Kako namjestiti 5.1 u winampu

Moraš imat 5.1 pjesmu.

SRS Audio Sandbox
SRS Circle Surround II® - creates multichannel surround sound from any audio source, including mono and stereo, when played over a 5.1 or 6.1 speaker playback system
http://www.srs-store.com/store-plugins/mall/sas-plugin.asp
Ili pokušaj preko Realteka-a
Osobno koristim SRS i Foobar.

probat cu foobar
ja ni nemam 5.1 pjesmu nego samo zelim da mi svira preko svih zvucnika!

Options->preferences->plugins->output->odaberi direct sound
naravno moraš imat u postavkama zvučne kartice namješteno 5.1 ako već nije
i nisam siguran al mislim da moraš restartat winamp

probat cu foobar
ja ni nemam 5.1 pjesmu nego samo zelim da mi svira preko svih zvucnika!

Jesi ti uopce u Audio properties u CPanelu postavio da imas 5.1 sustav?

Moraš imat 5.1 pjesmu.

Options->preferences->plugins->output->odaberi direct sound
naravno moraš imat u postavkama zvučne kartice namješteno 5.1 ako već nije
i nisam siguran al mislim da moraš restartat winamp

@thp lega svaka cast za objasnjenje stavio sam speaker fill on i ima nekakav cudniji zvuk na zadnjima bas karaoke
taj lopov sam i ja mislio kupit, ali lik u trgovini kad sam ga htio kupit reko mi da bi si mogo nest zeznit sa izlazom na ploci kao spalit (taj izlaz na kojem bi koristio taj lopov da bi mogo strgat i zvucnike i taj konektor(izlaz),ako me kuzite na sto mislim)-> jel to istina?
i koju da koristim alternativu winampu?
i imam namjesteno na 2 mjesta 5.1 u panelu i realteku hd pokraj sata

Hm, gledaj jednu stvar, svakako ne bi bilo dobro stavljati lopova i onda preko njega spajati neke mrcine - jer nece biti dovoljno snage sa zvucne. Ali ja spajam PC speakere koji imaju svoje pojačalo - tako da sve to zajedno već radi dobro mjesecima. Imam Logitech X540 i realtek HD (880) zvucnu. A sto se tice zvuka sa bilo kojim programom na visti neces naci zvuk kao sto je bio na xp-u. Mozda da jedino kupis neku bolju adigy zvucnu :)
koristim winamp 5.541 i nemogu si namjestit 5.1zvuk tj da mi svira preko svih 5 satelita.
uglavnom zvucnici su logitech x-530 i samo mi sviraju centralni,prednji i subwoofer a nist preko zadnjih
i igrama koje koriste 5.1 rade, a winampu ne
probo sam skidat neke dodatke za 5.1 ali nist se nedogađa
ak neko zna kako se to namjesti bio bi zahvalan da mi kaze
winsi vista ultimate sp1
ploca gigabyte p31-ds3l sa realtekom hd cipom
ostalo c2d e7200,2gb rama,8800gt,2x250gb hdd.chiftec 450w
na staroj ploci asrockovoj je sve radilo, kolko sam skuzio da je ona imala neku 5.1 ''emulaciju'' zvuka mislim da se zvao xear (sad ili čip, ili program nisam siguran)
unaprijed hvala