Audio i video alati

Film u Subtitle Workshop ili Subtitle Edit?

emlook sri 2.3.2011 19:24

U programima Subtitle Workshop ili Subtitle Edit kad otvorim film, krene normalno pa zaim nestane slike ali se čuje audio tog filma.

Da li može neko da mi pomogne!!!!! Help!!!!   Da li to ima veze sa codac-ima?  Inače, Gom player-u filmovi se normalno vide.  unapred hvala

win4crazzy sri 2.3.2011 19:29
emlook kaže...

U programima Subtitle Workshop ili Subtitle Edit kad otvorim film, krene normalno pa zaim nestane slike ali se čuje audio tog filma.

Da li može neko da mi pomogne!!!!! Help!!!!   Da li to ima veze sa codac-ima?  Inače, Gom player-u filmovi se normalno vide.  unapred hvala

to se i meni zna dogadjati al neznam zasto, ali ako samo podesavas titlove i netreba ti slika dovoljan je samo zvuk

win4crazzy sri 2.3.2011 19:33
emlook kaže...
Šta je to ne znam, ali je svakako laške podesiti prevod kada ima slike. razumeš me sigurno.

titlovi su ti prijevod koji pise na dnu filma, a meni slika nije ni potrebna samo slusam i gledam jel prijevod tocan i dali kasni ili brza :)

emlook sri 2.3.2011 22:33

sve sam to uradio i promenio K-Lite pack, pa ga zamenio sa Matroska pack i ffdnow codac i opet ništa. pa sam vratio K-lite pack. i sve je ostalo isto. bojim se da imam virus. pa sam malo"počistio" komp i opet isto. Zaista ne znam šta mi valja činiti.
U svakom slučaju veliko hvala za sugestije i predloge. i naravno očekujem ih još. Pozz

win4crazzy čet 3.3.2011 16:05
emlook kaže...
sve sam to uradio i promenio K-Lite pack, pa ga zamenio sa Matroska pack i ffdnow codac i opet ništa. pa sam vratio K-lite pack. i sve je ostalo isto. bojim se da imam virus. pa sam malo"počistio" komp i opet isto. Zaista ne znam šta mi valja činiti.
U svakom slučaju veliko hvala za sugestije i predloge. i naravno očekujem ih još. Pozz

nisi rekao dali ti se to dogada u svim filmovima, i kojeg su formata filmovi koji nemaju sliku.

emlook čet 3.3.2011 18:50
win4crazzy kaže...
emlook kaže...

Ma u svim, sad sam pogledao, i u .vob i .mpeg4 i .mpg Zaista ne znam. danas sam pitao i neke "profi" face ali ni oni nemaju pojma

probaj skinuti drugu verziju programa

Pa da skinuo sam Subtitle Workshop BETA 4, ali ni on neradi. Imam Subtitle Workshop 2.5.1 ver.  ni ona ne radi.