Film u Subtitle Workshop ili Subtitle Edit?

U programima Subtitle Workshop ili Subtitle Edit kad otvorim film, krene normalno pa zaim nestane slike ali se čuje audio tog filma.
Da li može neko da mi pomogne!!!!! Help!!!! Da li to ima veze sa codac-ima? Inače, Gom player-u filmovi se normalno vide. unapred hvala
to se i meni zna dogadjati al neznam zasto, ali ako samo podesavas titlove i netreba ti slika dovoljan je samo zvuk

Šta je to ne znam, ali je svakako laške podesiti prevod kada ima slike. razumeš me sigurno.

titlovi su ti prijevod koji pise na dnu filma, a meni slika nije ni potrebna samo slusam i gledam jel prijevod tocan i dali kasni ili brza :)

Iskreno, samo želim ovoj problem fiksirati i rešiti, ali ne znam kako. Jel imaš neku ideju?

kojeg formata je film

Probaj reinstalirati programe i vidi dali se opet javlja isti problem.dali ti se to događa u svakom filmu koji ubacuješ u programe?

sve sam to uradio i promenio K-Lite pack, pa ga zamenio sa Matroska pack i ffdnow codac i opet ništa. pa sam vratio K-lite pack. i sve je ostalo isto. bojim se da imam virus. pa sam malo"počistio" komp i opet isto. Zaista ne znam šta mi valja činiti.
U svakom slučaju veliko hvala za sugestije i predloge. i naravno očekujem ih još. Pozz

Bojim se ja da si se ti zapetljao u codecima,filterima i pack-ovima...

U svakom slučaju veliko hvala za sugestije i predloge. i naravno očekujem ih još. Pozz
nisi rekao dali ti se to dogada u svim filmovima, i kojeg su formata filmovi koji nemaju sliku.

ja tek sad posle posla. inače Svi filmovi su u .avi formatu.

jel se dogadja u svim filmovima ili samo u nekim

Ma u svim, sad sam pogledao, i u .vob i .mpeg4 i .mpg Zaista ne znam. danas sam pitao i neke "profi" face ali ni oni nemaju pojma

Ma u svim, sad sam pogledao, i u .vob i .mpeg4 i .mpg Zaista ne znam. danas sam pitao i neke "profi" face ali ni oni nemaju pojma
probaj skinuti drugu verziju programa

probaj skinuti drugu verziju programa
Pa da skinuo sam Subtitle Workshop BETA 4, ali ni on neradi. Imam Subtitle Workshop 2.5.1 ver. ni ona ne radi.
U programima Subtitle Workshop ili Subtitle Edit kad otvorim film, krene normalno pa zaim nestane slike ali se čuje audio tog filma.
Da li može neko da mi pomogne!!!!! Help!!!! Da li to ima veze sa codac-ima? Inače, Gom player-u filmovi se normalno vide. unapred hvala