Divx, titlovi -> DVD

DVD Flick,besplatan staviš video i dodaš titlove i to je to

Ja koristim program ConvertXtoDvD. Ubacis 3 filma i 3 titla i program ti ih konvertira i sprzi na dvd, ako imas dobar komp sve bude gotovo za 45min. Meni je program odlican jer ti napreavi i menu i sve to koda si uzeo film iz videoteke. Ima ljepo menu i sve to mozes birat scene iz filma, meni super!

Ja koristim program ConvertXtoDvD. Ubacis 3 filma i 3 titla i program ti ih konvertira i sprzi na dvd, ako imas dobar komp sve bude gotovo za 45min. Meni je program odlican jer ti napreavi i menu i sve to koda si uzeo film iz videoteke. Ima ljepo menu i sve to mozes birat scene iz filma, meni super!
Probat ću to

ok hvala vam
trenutno Flick obavlja svoj posao, a za drugi put ću probat i ConvertXtoDVD
pozdrav svima
dakle, mene muči sljedeće - htio bi na dvd spržiti 3 filma u divx formatu, da se kasnije može gledat na dvd playeru. Pa me zanima, kako moram spržiti titlove i film?
naime, bio sam već jedanput pržio divx filmove (sa titlovima) na dvd, ali mi je frend reko da nema titlova... tj neće se prikazat na filmu
eh sad, jel moram koristit neki program za "ljepljenje" titlova na film, ili se može nekak drugačije? neznam.. jel da probam stavit identičan naziv datoteka? jel moraju titlovi bit u nekom drugom formatu možda?
btw, svi filmovi su u .avi formatu
to me frend jučer zamolio da mu skinem 3 filma s neta, tak da neznam koji dvd player on ima..
hvala