Audio i video alati
DivX problem s codecom(DTS audio format)

Deinstaliraj sve codece i playere koje imaš na OS-u i instaliraj VLC player (link dolje).
Vrti i dekodira sve audio/video formate uključujuči i DTS zvuk.
Deinstaliraj sve codece i playere koje imaš na OS-u i instaliraj VLC player (link dolje).
Vrti i dekodira sve audio/video formate uključujuči i DTS zvuk.
Noćas sam skinuo Jackass 3(s nažalost pokojnim Ryanom Dunnom :'''( ) koji je ustvari Blu-ray rip u FullHD rezi.Iz rara sam dobio.mkv file za koji sam instalirao DivX player plus s kojim bi automatski trebao doći codec za taj format audio datoteke... KAda pokrenem film, slika je sasvim normalna, ali mi se pokaže upozorenje da video sadrži DTS file format za koji trebam downloadati Directchow decoder. To sam skinuo, instalirao i ponovno pokrenuo video nakon čega sam dobio istu poruku! Tada sam nakon malo guglanja saznao da DivX plus player automatski već dođe s tim kodekom... Tada sam čak probao kopirati datoteku codeca iz direktorija directshow decodera u C:/Program files/DivX/DivX codecs. Tamo je bila jedna datoteka s .ax nastavkom. Takva je datoteka takođeer bila i u direktoriju kodeka koji sam instalirao. Kopirao sam i pokrenuo te sam dobio istu poruku! Molim vas može li mi netko pomoći????