3DS Max .obj problem

Pozz svima, zna li netko kako da se rjesim ovoga: Skinem neki besplatni 3d model sa interneta za 3ds max u formatu .obj, i u folderu i kojem se nalazi taj .obj fajl nalazi se druga mapa sa teksturama. Kad ja taj objekt drag'n'drop-om ubacim u 3DS max, on je siv, i nema nikakve teksture (materijala) iako sve to dolazi u drugoj mapi. I kad renderimam bude potpuno siv. Ako netko zna kako da to sredim pls neka mi odgovori, bit cu mu zahvalan ;)
u krivoj si rubriici. Ovdje bi trebao postaviti to pitanje:
http://www.bug.hr/forum/topic/graficki-programi/3d-modeling-iskustva-programi-problemi-dr/60304.aspx
Inače, nemoj drag i droppat nego uredno import i prati i poklikaj dijalogekoje ti program postavi.
Poslije se onda javiš sa onime što dobiješ nakon takvog unosa.

Pozz svima, zna li netko kako da se rjesim ovoga: Skinem neki besplatni 3d model sa interneta za 3ds max u formatu .obj, i u folderu i kojem se nalazi taj .obj fajl nalazi se druga mapa sa teksturama. Kad ja taj objekt drag'n'drop-om ubacim u 3DS max, on je siv, i nema nikakve teksture (materijala) iako sve to dolazi u drugoj mapi. I kad renderimam bude potpuno siv. Ako netko zna kako da to sredim pls neka mi odgovori, bit cu mu zahvalan ;)
u krivoj si rubriici. Ovdje bi trebao postaviti to pitanje:
http://www.bug.hr/forum/topic/graficki-programi/3d-modeling-iskustva-programi-problemi-dr/60304.aspx
Inače, nemoj drag i droppat nego uredno import i prati i poklikaj dijalogekoje ti program postavi.
Poslije se onda javiš sa onime što dobiješ nakon takvog unosa.
I sa dragndropom i sa "importom" bude ista stvar...
inace ja "ne zivim" bas na ovome forumu tako da neznan sve teme koje su aktivne i za sta su namjenjene, ispricavan se eto ako san malo izneredija forum... (o.O)

kako da irendam neku sliku iz 3ds maxa tako da kada je otvorim u adobe premieru ili nekom drugom programu, vidim samo taj objekat koji sam napravio, a ne i crnu pozadinu koja mi se renda zajedno sa tim objektom. Ovo mi je potrebno kako bih napravio logo. Hvala unaprijed! :D

Spremis sliku kao PNG?

Mislio sam na video :D