Horned Reaer čet 15.8.2019 10:05

Evo sve upučuje na to da je igra u izradi iako još nema službene potvrde od strane Blizzarda.
možemo pisati o očekivanjima , što treba izmjeniti u odnosu na prethodnike, općenito o igri sve detalje i novosti stavljamo vamo.

 

Rhodin sri 21.8.2019 11:36

Sve upučuje na to da je igra u izradi već 2-3 godine, na prošlom Blizzconu se očekivao release date pa su ponudili ono "mobile" govno umjesto D4 kad ih je lik pitao "is this an out-of-season April's fools joke?"

Dakle vrlo malo ili ništa se ne zna, definitivno ne dovoljno za bilo kakva nagađanja, jer kad se i nagađalo, izašlo je na vidjeko da današnji Blizzard ima "moderne i progresivne ideje" koje se svode na mikrotransakcije i deranje ovaca umjesto pružanje dobrog gaming iskustva po "pristojnim cijenama".

Ja mogu prihvatit porez da igru u 2020. moram platit 60€ na PC-u, dakle jednako kao na konzolama, gdje igre na konzolama financiraju izrade same konzole, a PC kupuješ sam pa su uvijek bile 10-20€ jeftinije, ali ne mogu prihvatit da uz to moram razmišljat o lootboxevima, grindanju, repetitivnom sadržaju i nikakvom napredku.

 

Što tražim od D4? Povratak korjenima, iskreno... najsretniji bih bio sa D1 remake + nešto između D2 i D3 u novom settingu tj. D4. D3 mi ima relativno loš skill sustav sa tih 6 aktivnih skilova da bi se moglo kvalitetno igrat na joypadu, volio bih malo bolji razvoj lika, nešto poput Wow do WotLK ekspanzije, kad je warrior dobio titan's grip - tu sam nekako bio najsretniji...

Isto tako volio bih da bude puno veća razlika u klasama u D4.

 

Ukratko D1 remake jer je bio prokleto zabavan, D4 sa puno više skilova (pasivnih i aktivnih), puno razrađenijim levelanjem, sličnim klasama, ali puno većim razlikama između njih, bez mikrotransakcija (između real money TP i mikrotransakcija, biram real money TP pa ko voli...)

Horned Reaer sri 4.9.2019 09:11

A dobro kad gledaš od Diabla 3 smo dobili puno patcheva i noviteta za đabe ali igra je dala svoje. D4 bi mogli najaviti za ovogodišnji Blizzcon da speru ljagu sa onog sranja Immortala koje ce mozda na kraju biti i otkazan! Budemo vidjeli

Rhodin sri 4.9.2019 13:03

Pa ne znam... glavni patchevi, koji su najviše promijenili igru, su došli sa ekspanzijom koju sam platio, a izgubio sam real money AH, ali ok... dvojaka su mišljenja oko toga.

 

Što se tiće sezona... gle... igro sam ih 5. Sve preko jedne sam igrao jer mi se igrao Diablo u tome trenu, a realno ničeg drugog nije ni bilo za radit.

Da baš ima "patcheva koji su promijenili stvari" - nema. Dobili smo 3 mape besplatno, plačenu ekspanziju i plačeni necro DLC. Koji sam kupio, a da nisam necra igro dulje od 15 minuta. Pa eto... D2 necro mi je bio super, D3 necro me nije privuko toliko - možda jer je kasno stigao pa sam bio naviknut na druge klase.

Rodić ned 27.10.2019 12:49

Da malo osvijezim temu posto vidim da nije nitko nista napisao, iako je Blizzard posljednjih par godina pogubljen za sada imam nade da ce igra biti dobra i to ce tako biti dok ne vidim stanje igre, hope dies last...

Nadam se da nece biti nista kao Diablo 3, igrao sam ga i bio mi je zabavan neko vrijeme, pogotovo sa RoS ekspanzijom ali me nije mogao pre dugo zadrzati, naspram Diabla 2 koji dan danas aktivno igram na Ladderu...

Igra se navodno vraca korijenima, dark tones, horror feelu, i muzikom tipa D1, D2, znaci bez "cartoonish" izgleda kakav je bio Diablo 3. Vise od toga se nezna, koje bi klase mogle biti itd. Ja bih volio vidit neke stare klase da se vrate tipa Druid, Assassin itd. 

IvanBrekalo ned 27.10.2019 18:48
Horned Reaer kaže...
Navodno prema nekim leakovima dolazi nam najava za diablo 4 i diablo 2 remaster! Diablo 2 remaster bi izasao 2020 god dok diablo 4 izlazak 2021god! No to su sve spekulacije uskoro ce mo sve saznati nakon blizzcona!

To nema apsolutno nikakvog smisla...

Rhodin ned 27.10.2019 22:47

Zakaj bi bile špekulacije?

Ja sam gore napisao nešto slično, a nisam čuo nikakvu glasinu - to je bila špekulacija na temelju dvije stvari - ogromnog uspjeha Diabla, a pogotovo D2 nakon njega u koji su mnogi i danas iskreno zaljubljeni, te nedavnog Warcraft 3 remastered koji samo što nije izašao, a koji je vjerojatno jedina popularnija igra od D2, a da nije MMO.

 

U međuvremenu dosta ljudi priča o tome.

 

Doduše, pričali smo i o D4 ove godine, pa smo dobili Diablo mobile bullshit.

Hexfire pon 28.10.2019 20:36
IvanBrekalo kaže...

Zakaj bi blizard sam sebi konkurirao s izdavanjem dvije "iste" igre u nikakvom vremenskom razmaku(znajuci kak to ide kod njih), cista glupost a ne spekulacija i sl.

 Pa kao prvo, ne žele svi Diablo 2 remaster. Kao drugo, kupnja Diabla 2 ne isključuje kupnju Diabla 4. Kao treće, pitanje je u kojem smjeru će uopće Diablo 4 ići. Šuškalo se i o MMO igri u Diablo svijetu, ili barem nešto tome slično.

 

Živi bili...

TomoR pet 1.11.2019 12:21

Velika je šansa da će biti D4 najavljen na ovom Blizzconu, nekoliko Reddit postova koji bi se mogli pokazati dovoljno točnima (ipak, gledajte na to sa zrnom soli):

https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/dpgwmv/diablo_4_information_leak_spoiler/

 

I stariji post (čovjek navodno vidio gameplay prije 4 mjeseca):

https://reddit.com/r/Diablo/comments/c8waxp/diablo_iv_release_window_details_and_more_leak/ 

Wolf88 pet 1.11.2019 19:59
dad0r kaže...

Vec cendraju okolo da izgleda pre tamno i previse disturbing pa koji kurac

 dobro ove drama queen će uvijek u nećemu naći problem.

Koliko vidim za sada diablo III samo će biti mračniji. Treba vidjeti neki pravi gameplay i kako će napraviti level design.

Lovac pet 1.11.2019 20:00
dad0r kaže...

Vec cendraju okolo da izgleda pre tamno i previse disturbing pa koji kurac

 Meni je to baš super, samo nakon toliko godina sam očekivao veći odmak od D3. To ništa ne znači dok ne vidimo leveling i kako će funkcionirati atributi/skilovi kako kolega reče, no eto prvi dojam mi je tako-tako.

Rhodin pet 1.11.2019 20:00

Erm, wtf?! Grafika je dosta podignuta, klase su drugačije, o samom combatu, količini active skilova itd. još uvijek ne znamo ništa.

Dajeluje mi kao barbarian, sorceres (nekako standard do sada), amazon (?) - - i neki druid/shaman.

 

Grafika je dovoljno poboljšana da bi se zvala upgradeom, animacije izgledaju bolesno, sama činjenica da ima up/down climb/jump i skilovi koje sam vidio su mi dovoljni da znam da ovo želim, TRENUTNO - kod Diabla ionako nije toliko KAVKA će biti igra, već sama PROMJENA i koliko novih skilova ima, nivoa, priče, levelanja, klasa itd. ima.

 

Dobare setting, dobri likovi, dobra priča, dobar skill(character progression i ja sam zadovoljan.

 

Iskreno, nisam siguran da li sam tražio NOVI Diablo, DRUGAČIJI Diablo. U svakom slučaju želim da bude što zabavniji što dulje, a bit će sigurno barem djelomično zabavan, a više od toga nećemo znat dok ne probamo!

Lovac pet 1.11.2019 20:04

Rhodin, ne znam koga ide komentar, ja sam napisao samo točno ono što sam vidio, da IZGLEDA kao D3 ušminkan novim shaderima (i na točno to sam mislio, ništa drugo). Za sve ostalo treba vidjeti više gameplaya, leveling, UI itd.

dad0r pet 1.11.2019 20:04
Lovac kaže...
dad0r kaže...

Vec cendraju okolo da izgleda pre tamno i previse disturbing pa koji kurac

 Meni je to baš super, samo nakon toliko godina sam očekivao veći odmak od D3. To ništa ne znači dok ne vidimo leveling i kako će funkcionirati atributi/skilovi kako kolega reče, no eto prvi dojam mi je tako-tako.

 

Meni je isto ovo odlicno da tak tamno izgleda pun mi je kurac unicorna,duga i takvih gluposti pogotovo u igrama kak su Diablo.

 Meni ovo malo vuce na Diablo ( prvi dio) kaj nije lose naravno.

 

Jedva cekam da vise vidimo na kaj to sve skupa lici.