Videokamere

Recenzija Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Cam

love2ml86 ned 22.1.2023 17:11
ukay1000 kaže...
Ja imam istu xiaomi kameru na bateriju i bilo je dosta problema koji se navode u prvom postu.
Cesta otpajanja pa onda fizicki resetirat, detekcija je uzasna i dosta kasni. Resiver podrzava samo 32GB kartice, nekad preko mobilne mreze uspijem strimat, a nekad ne.
Uglavnom lose.
Ali, izasao novi firmware za resiver i kameru i sada se stanje poboljsalo.
Sljedece kamere koje budu dosle su Ubiquty.

Koliko bi došle Ubiquty sa baterijom?

ukay1000 pon 23.1.2023 12:37

Ne znam ali planiram potpuno preci na PoE. Sve kaj sam ikad imal (ne bitno koja firma) i ukljucivalo je wifi povezivanje ili slicno - problemi i problemi. Ne da mi se vise. Dosel sam u tu fazu di hocu samo da radi. Pa cak i da se zblesira jednim godisnje lakse cu progutat nego da me svako malo zeza jer eto, vjetar danas puse juzno...

Nuclear_Phoenix pon 23.1.2023 16:16

Žica je žica. Sa razlogom sve van najjeftinijeg home segmenta ima žicu, neovisno jel se radi o kamerama, alarmima ili bilo čemu drugom iz security/safety. WiFi je prelako ometati (treba ti jedan NodeMCU od 3 USD), spektar je prenakrcan (ok, sa 5 ghz je nešto bolje ali ništa od te jeftine opreme još nema to niti svi doma imaju 5 ghz opremu) a i kad radi, pitanje je kad će prestati. Ok je za nezahtjevne primjene ali streamanje videa to nije.

Command Prompt uto 29.8.2023 09:35

Imam ovu Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security cam sa baznom stanicom i trebao bih još par kamera...no s ovom nisam baš zadovoljan, loše detektiranje pokreta, snimanje u isječcima itd...jedino što ima jako dobru sliku.

Molim preporuku neke druge Reolink kamere koja je otprilike jednaka po karakteristikama, ali da može snimati stalno na SD karticu...