Cika Jova Zmaj sub 19.6.2010 23:18
chingy-os kaže...

Pozdrav imam logitech chillstream i nikako mi nece prepoznati jel ima nacin neki da mi proradi,zivcira me igranje na tipkovnici a i ovo sa very high na ati-ju steka

Ja imam isti gamepad, i radi mi bez ikakvih problema. Zapravo ne, problem je to što gamepad radi samo u vožnji, a menije moram pomicat tipkovnicom. Jako glupo, al se da preživiti.

Prison Breaker sub 10.7.2010 17:42

Eto probao i ja tek danas Split Second, no, za dobru igru nikad nije kasno. :) Igra mi se stvarno dopala, grafika je lijepa, sav onaj okoliš, sve izgleda jako sočno, a još bolje je što je većina toga "interaktivna". Ono, zgrade se mogu rušiti, avioni su me pokušavali onesposobiti, mogu otvarati nove puteve, ili ih mijenjati rušenjem nekih većih objekata, stvarno sam zadivljen. Nije samo da je okoliš tu tek reda radi, nego može itekako poslužiti.

 

Još kad isprobam split screen, veselju nema kraja. :)

Evo i malo screenshotova...

 

Što se tiče onih usporedbi s Blurom, po meni, ova igra je daleko bolja. Blur kad sam isprobao, nisam ga igrao ni pola sata i uninstall, nije me nista privlacilo, nekako mi nije nesto igra, ali ovo, uh, razaranja, zabava, brzina, prelijepi okoliš... Po meni Split Second ne za zeru, nego malo puno više bolji od Blura.

Agent čet 22.7.2010 17:38

moj problem je kad instaliram igru i pritisnem da uđe i onda se pokaže ovo:

Split Second.exe has encountered a problem and needs to close.  We are sorry for the inconvenience.
i onda imaš opciju send error report ili don´t send

volim_igrice sri 4.4.2012 14:43

znam da se davno vodila rasprava oko igrice,ali se nadam da ce netko odreagirati na upit.

kupila sam danas igricu, no kada je zelim pokrenuti trazi me da upisem serial code, (salje me na stranicu, koja nudi pomoc pri toj radnji), napravila sam sve kako je u uputama,ali i dalje problem ostaje i ne mogu pokrenuti igricu. molim pomoc :(