dixy sri 11.5.2011 11:06

jel ima netko za posudit na 1 dan za 50 kn neku od ovih wii igra potrebnu za jailbreak:LEGO BATMAN LEGO INDIANA JONES THE ORIGINAL ADVENTURES LEGO STAR WARS THE COMPLETE SAGA ILI YUGIOH 5DS WHEELIES BREAKERS

Just Lost sri 1.6.2011 11:06

Evo da malo oživim temu.... jel netko probao najnoviji nastavak LEGO Pirates of the Caribbean? Jučer sam instalirao igru i moram priznat da sam ugodno iznenađen.... zadnja dva nastavka Harry Potter i Star Wars III su mi bili mrvu lošiji nego Pirati. Harry mi se kao franžiza se sviđa, SW su već lagano isfurali tako da su Pirati dobro osvježenje i drago mi je da su sva 4 filma stavili u ovu igru, a ne kasnije da opet i opet štancaju isti setting. Prešao sam prvi film u prvom prohodu u 3-4 sata recimo i neke nove likove u centralnom svijetu kupio i već na 15%... tako da se čini da je nešto kraća avantura. Dakle, opet je tu centralni svijet, s 4 ploče po filmovima, skupljaju se one zlatne kockice, ima ih "samo" 85 u ovom nastavku i slično kao u SWIII dijelovi centralnom svijeta se otključavaju kako skupljate upravo te zlatne kockice.... mehanika igre je ostala slična kao i u svim nastavcima jedino što sada imate Jackov kompas kojim tražite bitne predmete, a likove možete birati pritiskom na tipku (naravno ako ste ih otključali i ako ne igrate story misije koje i dalje pokušavaju biti vjeroadostojne filmu). A što se tiče onih 10 dijelova koje skupljate po svakom levelu, ovdje skupljate dijelove broda u boci.

 

Ali, imam jedan problem s kojim su se možda suočili igrači starijih nastavaka.... do sada su mi sve igre radile s mojim gamepadom ACME neki model SG-01 tako nešto.... uglavnom kad ga hoću postaviti za kontrolu mi umjesto kontrola izbaci kao "NO INPUT" sve vrijednosti.... u Windowsima mi ga prepoznaje i u svim igrama tako da vjerujem da je nešto do ovog nastavka... jel postoji neki emulator ili nešto slično što bi mi moglo pomoći? 

 

Hvala unaprijed {#}