Ostalo

[HOW TO] Kako ustedjeti novac na kokicama...

MandaTDI pon 13.9.2010 20:40

Kada se vec o kokicama govori,evo mala tajna!

Volite li one kokice koje se ne raspuknu skroz,nego poprime onako zuckastu boju i budu hrskave za poluditi?

Meni su osobno takve naj naj.

Jednostavno prije mikrovalne,zagrijte kokice u pecnici na 50-60 stupnjeva 15-tak minuta,pa ih onda stavite u mikrovalnu,na "przenje"

MrBlc uto 14.9.2010 11:53
Toni93 kaže...
Inace mikrovalna zraci i nije zdrava,zato je ja ne koristim i jedem kokice napravljene u teci :P

Jedina opasnost kod kokica iz mikrovalne je isparavanje maslaca koje može uzrokovati neke respiratorne bolesti, ali to je primječeno samo kod ljudi koji prže veće količine kokica dnevno (npr u onim kinima u kojima se koristi mikrovalna, a ne klasični pekač kokica).