D3lBoy pon 11.7.2022 12:02

Koga odabrati da ima opcije kao bonbon (da možeš sam odabirat što ti treba što ne)

Bonbona mi je dosta jer svaka "promo" ponuda ima neku patku i navlakušu, sad pak su mi poslali "dobit ces 1.2gb prometa kupnjom bona od 60kn", kupio bon, poslali mi jedno 5 spam poruka, među kojima je jedna u kojoj piše "aktivirat cemo ti veliki internet unutar 24h, ako ne želiš piši "neću" na 1636"

Meni je to promaklo jer inaće ne čitam njihove smsove jer ih šalju jedno 50 tjedno. No kako točno sam ja kupnjom bona aktivirao veliki internet? Kontaktiram ih preko fejsa (jer sve ostalo namjerno skrivaju, broj sam im našao na nekom forumu i ne javljaju se), javi se neki tip i kao "čitaj pažljivije poruke", "aktivirali smo ti paket jer smo vidili da si prije koristio veliki internet", reko da prije 2 mj. sad mi više ne treba, sad uzimam manji unazad 2 mj. kao što sam i prije 10 dana uzeo. Ne, oni meni deaktivirali taj, uzeli 60kn, aktivirali onaj koji nisam ni tražio i onda još na mene svalili odgovornost jer nisam otkazao na vrijeme.

A bahatost je van granica, tipu kazem da mi se neda cijeli vikend natezat i da ili ce vratit na staro ili odlazim na drugu mrežu, lik mi kaže "mogu ti vratit ali samo ako mi kažeš da si pogriješio i da se neće ponovit", na to sam puko naravno, jer necu nekom ljubit noge što me dobio na scam poruke, koje ja nisam niti zatražio niti aktivirao.

Tako da - da, dosta mi je njihovih fora, i loše konekcije (iako su T-comovi?)