Gleeson pon 6.6.2022 13:46

Imam jednu SIM karticu koju nisam koristio jako, jako dugo. Konačno sam ju stavio u mob i još uvijek me traži isti pin, međutim osim toga, kao da uopće ne funkcionira, kad god pokušam neki poziv napravit dobijem poruku "mobilna mreža nije dostupna". I čini mi se da nema signala uopće. Kartica je išla na bonove, operater Bon bon.

 

Je li operater jednostavno "otpisao" tu karticu? Mogu li ju nekako reaktivirati? Kupio sam bon, međutim ne mogu ni nadoplatit, jer mi kaže opet da mreža nije dostupna.

darkborg pon 6.6.2022 21:31

Operateri "recikliraju" brojeve koji su istekli tako da vjerojatno možeš zaboraviti tu karticu.

Moja cura je isto imala bonbon i nakon nekih godinu dana nakon što je prestala koristiti tu karticu broj je bio dodjeljen nekome drugome (skužili po tome jer mi je stigla obavijest da se taj broj pridružio viberu)

Pavao77 čet 30.3.2023 15:25

Preporučujem vam da kontaktirate službu za korisnike vašeg operatera, u ovom slučaju Bon bon, kako biste provjerili status vaše SIM kartice. Oni će vam moći reći je li kartica još uvijek aktivna i ako nije, što je potrebno učiniti da bi je ponovo aktivirali. Ako kartica još uvijek vrijedi, moguće je da postoji problem s vašim mobitelom ili signalom. U tom slučaju, također biste trebali kontaktirati službu za korisnike vašeg operatera kako biste dobili pomoć u rješavanju problema s mobilnom mrežom.