Whalter vT sub 11.6.2016 15:15

U potpunosti se slazem! Inace taj broj Buga sa Olegovom recenzijom mi je i danas negdje "u arhivi".

 

Mada se mora priznati da je i ovaj odlican. A sama igra je odavno usla u legendu.

 

Trojka mi kasnije nije nesto sjela, tako da sam cekao (uzaludno) skori izlazak Warcrafta 4.

 

BTW Sve vas Wow-ovce, sve vas mrzim iz dna duse sto ste mi upropastili gamersku mladost !!!

 

 

 

Raja pon 27.6.2016 19:55

Zanima me strašno komentar na igru Stronghold Crusader, još dan danas mi je to gušt odigrat i sad upravo kupujem HD na steamu... 

 

EDIT: ispričavam se nisam vidio da je datum od prije 2 tjedna 

 

Magnolia_fan sri 6.7.2016 18:08
Colossus7 kaže...

Sjećam se kad smo prali to u igraoni kao klinci kad je izašla, neki su bili navučeni na FPS tipa Duke Nukem 3D, a neki na Warcraft 2 u lanu :)

 

Kad bi ostali bez para da platimo koliko bi zapravo htjeli visjeti na tim igrama, ribali bi gazdi suđe, kuhali kavu i prali WC unutar prostora igraonice, u zamjenu za koji sat više. Najbolja stvar u cijeloj priči je bila da su i vlasnici igraonice voljeli odigrati koju partiju sa nama klinicima u lanu.

 

W2 je definitivno jedna od onih trailblazer igara koje su definirale žanrove u 90tima..

 

W2 je uz C&C Red Alert bio jedna od najpopularnijih strategija ili igara općenito u to vrijeme, pa čak i mnogo kasnije:)

 

Mislim da je bila jedna od rijetkih koja se  tada mogla igrati po svjetskim lan turnirima.

 

 

 

 Dobra stara vremena, duke nuken 3D, C&C Red Alert, starcraft, blood, half life, alien vs predator i nikad dovoljno para za igraonu. I obavezno sah nakon igraone.

Da ne spominjem cjelovecernje lan partije.

Floki sri 13.7.2016 17:22

Ti stariji čovik pa igraš te maštarije, daj malo realnosti (ili si se vremenom ostavio budaleština, a koliko vidim nisi, da jesi ne bi išao tu maštariju gledati u kino).

Ja odigram Strike Fighters 2, srušim pokoji komunjarski MIG, bilo u Vijetnamu ili u onom zamišljenom ratu sa SSSR u Istočnoj Europi bilo sa F 15 ili Tomcatom (jesu terminatori za komunjare) i odem spavati zadovoljan kao prasac. Koja čudovišta, koje maštarije, nije to za starije ljude poput mene.