Bilal sri 16.1.2013 20:47
movie kaže...
gadget kaže...

Naravno da jesam, zato sam i bjesan.

Onaj "metro" mu radi kao potpuno posebno sučelje, kad pokrenem neku od tih metro aplikacija, na desktopu ne vidim da je pokrenuta, imam dojam kao da koristim dva operacijska sustava istovremeno, drugo koliko stvari zajebavaju to je nenormalno, titra mi ekran, ne mogu ga ni ugasiti normalno nekad, nego mi ga baci na login screen.

Moje iskustovo je takvo, i brišem ga čim nađem vremena za to, potpuni promašaj.

 

Govoriš o legalnoj ili ukradenoj verziji? Čudno, ja nemam nikakvih problema u radu.  Ništa mi ne titra, sve se lijepo gasi i radi a neke stvari puno brže rade nego na sedmici...

  Instalirao jednom bratu Consumer Preview na Dellov laptop iz 2006-e (Latitude D820), drugom bratu instalirao RTM na onaj mali od 11,6" jos slabijih performansi (Acer Aspire One) i na oba radi odlicno, bez ikavih problema. Ali sto odmah spominjes to legalno ili ukradeno? Kad nemas pojma kakva je razlika. Najsmijesniji su mi ovakvi koji misle ako su kupili OS da im radi nesto specijalno i drugacije od "ukradenog". RTM verzija koju sam ja instalirao se nista ne razlikuje (ni 0%) od te kupljene. Mogu u svako doba kupiti key i samo ga ukucati i bice potpuno legalna verzija. A i da ga na bilo kakav nacin otkljucas, nema nikakve razlike.

Sto se mene tice, ja je jos nisam instalirao.   Ne da mi se trenutno formatirati. A ici cu na Server 2012, jer ga imam besplatnog i onda cu ga preobratit da izgeda isto kao i obicna osmica.

http://www.win2012workstation.com/

Daz, lik koji je napravio loader za sve Windowse od Viste, jedini alat koji u potpunosti otkljucaje Windows i prepoznaje ga kao genuine, kaze da se Win8 nikad nece moci u potpunosti otkljucati. Dok Server 2012 ima istu aktivaciju kao i Win7 i on ce se moci otkljucati. Tako da preporucujem da skinete Server 2012, a na linku iznad imate kako da ga pretvorite da izgleda kao Win8.