Internet

Google chrome skripta imacros

houska čet 22.12.2011 03:03

Pozdrav... danas skoro 2 i pol h sam googlao i nisam mogao nista nac sta radi....dakle zelim skriptu da izbrise moje stare postove na zidu na facebooku dolazi timeline uskoro pa zato zelim pobrisat sve postove probao sam sa imacros skriptu i nisam uspio pa dali mozete mi pomoc dati kakav prijedlog kakav dobar tutorijal na youtube nisam mogao naci koji valja... ljep pozdrav

hrx čet 22.12.2011 16:27

Sa http://wiki.imacros.net :

All recorded macros are stored as a plain text file with the an .iim extension in the folder specified by the "Folder Macros" setting on the Path tab of the Options dialog. The default macro folder is located in My Documents under iMacros\Macros. You can manually edit and tweak the macros using any text editor you like, for example Notepad, which is shipped with the Windows operating system by default.

Dakle, kopiraj kod (raw data) i spremi ga u datoteku s nastavkom .iim. Datoteku spremi u default macro mapu, te bi se ta datoteka trebala pojaviti u popisu makroa u Chromeu s iMacros ekstenzijom. Tada pokreneš skriptu na tvojoj facebook stranici.