Najbrži uto 10.9.2024 08:54
Tean kaže...

Meni su rekli samo 13 pro 5g i 5g +

Xiaomi 13 imašsa i bez eSIM, burazov je došao s podrškom eSIM tako da ću ja nagodinu morati uzeti 14 jer zbog balkanskog mentaliteta - jednostavno moram imati boljeg. eSIM mi je must-have za idući mob jer ćemo draga i ja putovati po svijetu.

Tean uto 10.9.2024 09:01

Pa može onda neki linkovi na 13 modele koji imaju eSim.

Ja sam htio običan Note 13 je mi ne treba pro, ali nakon nešto raspitivanja rekli su mi jedno 13 Pro 5g i bolji modeli.

Definitvno ne želim kupiti mob i da ne radi eSim.

Thinker sri 25.9.2024 13:09

Uzeo Note 13 Pro Plus, model 12/512, dobio sam ga nekorištenog po istoj cijeni preko Njuškala kao 13 Pro s manje memorije. Za sada zadovoljan, polako podešavam aplikacije, treba u OS-u pogasiti prikaz oglasa i to je jedino što djeluje zbunjujuće.

Dardevil čet 9.1.2025 19:55
CyberDemonVZ kaže...
Dardevil kaže...

Stigao HyperOS 2 update, download u tijeku 

Mob mi više ne javlja kad stigne update, moram ručno svaki put pretražiti. Hvala na javljanju!

Downloada se.

Meni uredno stigla notifikacija. 

Zasad nisam naišao na nekakav problem poslije update-a. Sve radi perfektno.

MGloc čet 9.1.2025 20:00

Ima par postova ranije mozete vidjeti da sam uzeo 13 pro.Zasad battery life naspram mi 11lite je lošiji i imam verziju sa Mediatek arm mogu reci da je snapdragon bolji.

Ne znam iz kojeg razloga ali nekad ne dode notifikacija na Telegram.

CyberDemonVZ pet 10.1.2025 10:12
Dardevil kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Dardevil kaže...

Mob mi više ne javlja kad stigne update, moram ručno svaki put pretražiti. Hvala na javljanju!

Downloada se.

Eee, pronašao sam jedan bug!

Osim ako je nešto kod mene pošlo po zlu kod updejta

Donja traka sa tipkama, u nekim slučajevima postane bijela i nalazi se ispred tipki u nekom programu!

Ako imaš Njuškalo instalirano, možeš molim te pogledati?

Npr: Auto Moto -> Osobni -> Vidi sve -> Filtriraj -> Marka

I onda mi se tipke programa nalaze ispod trake sustava :(

I još sam jednu stvar primjetio koje prije nije bilo. Kad mob stavim na bežični punjač, animacija punjenja (oni valoviti krugovi) se iscrtavaju preko slike pozadine, ne prebaci na crnu, pa onda valovi kak je bilo prije. Dosta ružno ovako izgleda :D

Ako se drugima ne događa, onda idem kopati po svojem, da vidim što se dogodilo.

hahhaajaads pet 10.1.2025 18:16
CyberDemonVZ kaže...
Dardevil kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Dardevil kaže...

Downloada se.

Donja traka sa tipkama, u nekim slučajevima postane bijela i nalazi se ispred tipki u nekom programu!

I još sam jednu stvar primjetio koje prije nije bilo. Kad mob stavim na bežični punjač, animacija punjenja (oni valoviti krugovi) se iscrtavaju preko slike pozadine, ne prebaci na crnu, pa onda valovi kak je bilo prije. Dosta ružno ovako izgleda :D

what the fuck... a ja 15 puta instalirao i deinstalirao njuskalo jer sam mislio da je do njih...

CyberDemonVZ pet 10.1.2025 20:56
hahhaajaads kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Dardevil kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Dardevil kaže...

Downloada se.

what the fuck... a ja 15 puta instalirao i deinstalirao njuskalo jer sam mislio da je do njih...

Hvala na potvrdi, onda je Xiaomi? Može još netko provjeriti?

hahhaajaads pet 10.1.2025 21:17
CyberDemonVZ kaže...

Hvala na potvrdi, onda je Xiaomi? Može još netko provjeriti?

Ma 100% je ali hyperos2, jer znam da sam taj isti dan kad sam jos imao hyperos (1) normalno koristio njuskalo, nakon sta sam skinuo stable betu hyperos2 prek onog community appa odjednom sam morao pretrazivat ono tipa osobni automobili > rabljeni > pa marka/model pa tek tam moram godinu pisat.. a inace uvijek stavim jednu marku i par modela pa mi je islo na zivce i gledal sam jel ima njuskalo update i doslovno pun k puta radio deinstall, ne znam kak mi nije na pamet palo da se pocelo desavat tek od kad sam napravio update .. inace radi se o xioami 13t 2.0.2.0 EU

Edit: ne znam jel bi to trebalo prijavit njuskalu ili kome ? jer ovo se vjerovatno nece fixat dok netko ne prijavi...

Dardevil sub 11.1.2025 07:51

Ja ne koristim Njuškalo, tako da vam ne mogu potvrditi. Ali očito je da je problem kod svih. Po meni je to više problem same Njuškalo aplikacije koju treba prilagoditi. Kao što kaže kolega iznad, trebate to prijaviti.

E, da. Animacija punjenja niti meni nije na crnoj podlozi nego na pozadini kojoj u tom trenutku koristim. Meni izgleda sasvim OK :)

Ivinka ned 12.1.2025 16:22

Da, Xiaomi Mi 11 Lite 5G je bio odlican i ujednacen mobitel, jos uvijek mi na njemu baterija bolje radi i duze drzi nego na Xiaomi 13.

Zasto radite update na najnovije verzije HyperOS ako vam sve dobro radi na mobitelu? Nisam to nikad bas shvacao.

CyberDemonVZ pon 13.1.2025 00:19
Ivinka kaže...
Da, Xiaomi Mi 11 Lite 5G je bio odlican i ujednacen mobitel, jos uvijek mi na njemu baterija bolje radi i duze drzi nego na Xiaomi 13.

Zasto radite update na najnovije verzije HyperOS ako vam sve dobro radi na mobitelu? Nisam to nikad bas shvacao.

New! And shiny!