Windows i mjesečna pretplata

Pozdrav kolege ! Jedno jako bitno pitanje : dobio sam obavijest od MICROSOFTA , da će se morati plaćati mjesečno pretplata na windows od 30.09 2024. i ako se neplati mogu mi sključiti winse. Sada me zanima dali BILO TKO ZNA kolika će biti pretplata !!!! Unaprijed zahvalan .
100€ mjesečno, ali ako uplatiš odmah meni direktno, onda je 50€ mjesečno.
Ajde pogledaj s koje si točno mail adrese to dobio, onda odi na Bug.hr naslovnicu i potraži ima li ikakvog spomena o navedenom.
I ubuduće nemoj naivno vjerovati u sve što ti dođe na email, nego provjeri po netu.

da. scam.
ne mogu im naplatit windowse, jer onda pola njih prelazi na piratsku verziju, a druga polovica na linuxa.

ali kolege, na yt je bilo da izlazi novi window i poćinje mjesečna pretplata , prije nekoliko mjeseci - pokušaću nači tav video i staviti link.

našao sam i link - lažem i izmišljam , pa pogledajte : https://www.youtube.com/watch?v=U4MkpzdlZP4

meni kreće od 30.09.2024.

Ne paničari i ne plaćaj ništa onome tko ti je poslao mail , ne šalji ni osobne podatke koje će ti vjerovatno tražiti ... ma izbriši ga .Ako bude pretplate o tome će te obavjestiti instalirani winows a ne mail od M$

od druge minute videa.

meni kreće od 30.09.2024.
gdje ti to pise?

ne paničarim , nego se ljutim ,pa zar i to moram da plaćam kad sam već platio , ali oni su napisali : PROMJENA UVJETA .....

ali nebi nikako da plaćam ili da mi skinu sa računa .nego da se ja informiram na vrijeme.

Nasjeo si na scam kao i autor videa .
razuman komentar @BalkanTech Zašto reklamirate scam site koji na TrustPilot ima ocenu 1.6. Takođe po nalogu u reklami rekao bih da Vi niste nikada ni kupili išta odatle. I na kraju bih rekao da Windows licence koštaju 220€ tako da ovoliki popust nije moguć nigde.

Taj video je star 1 godinu od nekog žlj jutubera, nisam gledao video.
Također s obzirom koliko je star video to se može odnositi samo na nadogradnju windowsa u enterprise

ali nebi nikako da plaćam ili da mi skinu sa računa .nego da se ja informiram na vrijeme.

kak ce ti skinut s racuna ako nisi nigdje ostavio karticu?
ili?
i gdje ti to pise da ces od 9. mjeseca morat placat?

Kako bi MS znao podatke s tvoje kartice da ti skinu s računa
Nema nikakve pretplate za win. Svi tech news portali bi brujali o tome.
Na prvu sam pomislio da imaš 12 godina i onda vidim da si na forumu 10

pa kžem što piše : ako neplatite račune isključiti će vam windoze, a kreće od 30.9.

..
Na prvu sam pomislio da imaš 12 godina i onda vidim da si na forumu 10
-11 i pol?

zaje.... se na moj račun , nema veze, ali ako bude istina , pričekačemo 30-9. pa će mo vidjeti tko će se kome izvinjavati - samo polako -strpiti ću se.

To sam ti mogao i ja poslati hahahha. Još nisi napisao s kojeg je maila stiglo.

Mail je Microsoft legit.
...promjene same EULE ništa više
https://www.microsoft.com/hr-hr/servicesagreement/upcoming
Klasična priča sa prihvati nove uvjete ili neka nas bog trajno rastavi da ne možeš tužiti kasnije.

Pozdrav kolege ! Jedno jako bitno pitanje : dobio sam obavijest od MICROSOFTA , da će se morati plaćati mjesečno pretplata na windows od 30.09 2024. i ako se neplati mogu mi sključiti winse. Sada me zanima dali BILO TKO ZNA kolika će biti pretplata !!!! Unaprijed zahvalan .
Nigdje u https://www.microsoft.com/hr-hr/servicesagreement/upcoming ne piše da će se plaćati pretplata na Windows 10/11

zaje.... se na moj račun , nema veze, ali ako bude istina , pričekačemo 30-9. pa će mo vidjeti tko će se kome izvinjavati - samo polako -strpiti ću se.
Zašto ovdje na forumu ne postaviš url adresu stranice ili dokumenta u kojem piše to o pretplati?

pa kžem što piše : ako neplatite račune isključiti će vam windoze, a kreće od 30.9.
Očito si nešto krivo pročitao jer to nigdje ne navode

Zašto ovdje na forumu ne postaviš url adresu stranice ili dokumenta u kojem piše to o pretplati?
Lik se očito zabunio jer Microsoft uopće nije u promjeni ugovora https://www.microsoft.com/hr-hr/servicesagreement/upcoming napisao da će se plaćati pretplata za windows 10/11 ili će isključiti windows

nesto tu nije dobro shvaceno :D
ili je email scam. ili se odnosi na nesto sasvim deseto.
tesko mi je povjerovat da za mjesec dana krece naplata neceg tako ozbiljnog i velikog i da do sad nitko nije pricao o tome.
u ssu emaila se ne vidi doslovno nista. osim da se uvodi promjena za jednu od MS usluga, proizvoda itd. i promjena stupa na snagu u 9. mjesecu.
nigdje ne vidim nikako naplacivanje.

Lik se očito zabunio jer Microsoft uopće nije u promjeni ugovora https://www.microsoft.com/hr-hr/servicesagreement/upcoming napisao da će se plaćati pretplata za windows 10/11 ili će isključiti windows
Pa to i je radi njega, da vidi da je mail, internetska stranica scam, ukoliko je stvarno u mailu pročitao to što tvrdi da je pročitao.

i? zna li se sta?
koliko se placa?