Windows

Windows i mjesečna pretplata

3 d corner fan uto 20.8.2024 10:09

Pozdrav kolege ! Jedno jako bitno pitanje : dobio sam obavijest od MICROSOFTA , da će se morati plaćati mjesečno pretplata na windows od 30.09 2024. i ako se neplati mogu mi sključiti winse. Sada me zanima dali BILO TKO ZNA kolika će biti pretplata !!!! Unaprijed zahvalan .

robogo uto 20.8.2024 10:42
3 d corner fan kaže...

Pozdrav kolege ! Jedno jako bitno pitanje : dobio sam obavijest od MICROSOFTA , da će se morati plaćati mjesečno pretplata na windows od 30.09 2024. i ako se neplati mogu mi sključiti winse. Sada me zanima dali BILO TKO ZNA kolika će biti pretplata !!!! Unaprijed zahvalan .

100€ mjesečno, ali ako uplatiš odmah meni direktno, onda je 50€ mjesečno.

Ajde pogledaj s koje si točno mail adrese to dobio, onda odi na Bug.hr naslovnicu i potraži ima li ikakvog spomena o navedenom.

I ubuduće nemoj naivno vjerovati u sve što ti dođe na email, nego provjeri po netu.

warhammer uto 20.8.2024 12:40

Ne paničari i ne plaćaj ništa onome tko ti je poslao mail , ne šalji ni osobne podatke koje će ti vjerovatno tražiti ... ma izbriši ga .Ako bude pretplate o tome će te obavjestiti instalirani winows a ne mail od M$

warhammer uto 20.8.2024 12:51

Nasjeo si na scam kao i autor videa .

razuman komentar  @BalkanTech Zašto reklamirate scam site koji na TrustPilot ima ocenu 1.6. Takođe po nalogu u reklami rekao bih da Vi niste nikada ni kupili išta odatle. I na kraju bih rekao da Windows licence koštaju 220€ tako da ovoliki popust nije moguć nigde.

notloB uto 20.8.2024 18:18
3 d corner fan kaže...

zaje.... se na moj račun , nema veze, ali ako bude istina , pričekačemo 30-9. pa će mo vidjeti tko će se kome izvinjavati - samo polako -strpiti ću se. 

Zašto ovdje na forumu ne postaviš url adresu stranice ili dokumenta u kojem piše to o pretplati?

Witcher1 uto 20.8.2024 18:20
notloB kaže...
3 d corner fan kaže...

zaje.... se na moj račun , nema veze, ali ako bude istina , pričekačemo 30-9. pa će mo vidjeti tko će se kome izvinjavati - samo polako -strpiti ću se. 

Zašto ovdje na forumu ne postaviš url adresu stranice ili dokumenta u kojem piše to o pretplati?

Lik se očito zabunio jer Microsoft uopće nije u promjeni ugovora https://www.microsoft.com/hr-hr/servicesagreement/upcoming napisao da će se plaćati pretplata za windows 10/11 ili će isključiti windows

zeryx uto 20.8.2024 18:21

nesto tu nije dobro shvaceno :D

ili je email scam. ili se odnosi na nesto sasvim deseto.

tesko mi je povjerovat da za mjesec dana krece naplata neceg tako ozbiljnog i velikog i da do sad nitko nije pricao o tome.

u ssu emaila se ne vidi doslovno nista. osim da se uvodi promjena za jednu od MS usluga, proizvoda itd. i promjena stupa na snagu u 9. mjesecu.

nigdje ne vidim nikako naplacivanje.

zeryx uto 8.10.2024 08:45
3 d corner fan kaže...

i? zna li se sta?

koliko se placa?