Agar.io

Mi u razredu je picimo kada imamo slobodni sat pod informatikom :D ..iako jos nismo provalili kako da svi igramo na istom serveru :P

Igra je odlična!
Igrao sam ju sada nekih pola sata ali sam samo jednom bio u prvih 10

Igra je odlična!
Igrao sam ju sada nekih pola sata ali sam samo jednom bio u prvih 10
Ja nikako ne mogu biti u prvih 10, uvijek me netko pojede. Hahah
Btw ako si prevelik gibaš se sporo, ako se hoćeš gibati brže stisni Space i onda ćeš se podijeliti na više dijelova i biti ćeš brži. Isto stako, pazi se onih zelenih "skrovišta", ako si veći od istog, a odeš preko njega podijeliti će te na milijun komadića.

ja bio jedva 9. , vidim da neki imaju skin umjesto jednobojne podloge, kako to napraviti?

ja bio jedva 9. , vidim da neki imaju skin umjesto jednobojne podloge, kako to napraviti?
Lijepo. Ako hoćeš npr. Hrvatsku zastavu nazovi se Croatia, ako hoćeš NASA logo nazovi se NASA, a ako hoćeš pak 9GAG logo, nazovi se 9GAG.

Evo i par trikova za igru (nije moj video).
https://www.youtube.com/watch?v=E-ONx2SGF4o
Igra je prezarazna pola sata prođe za tren.

Da baš to. Mene je brat stalno nagovarao da probam to igrati, a ja sam mu govorio da se to neka glupost i onda sam čisto iz znatiželje isprobao igru i zarazio se.

Mi u razredu je picimo kada imamo slobodni sat pod informatikom :D ..iako jos nismo provalili kako da svi igramo na istom serveru :P
Ja sam probao po ovom i meni je radilo: https://www.youtube.com/watch?v=-cMZdyv1kVA

Imaš ekstenziju za chrome.

Igra je zakon. Svaki dan okinem to barem 30 min (ajde 1h :D zarazno). Super je, jednostavna, fora.
Redovito sam u top 5 ovisi kakva je ekipa, ako igraju solo, onda se može, ako su u teamu na FFA onda ja malo teže (npr jedan jak, jedan slab te love uokolo dok te manji pokušava srediti onim zelenim što se dijeli na pola u tvom pravcu).
Ukratko super igra :)

Najgora igra koju sam ikad igrao, evo igram već 5 dana i samo gubim vrijeme na njoj
Ako niste počeli igrat, i nemojte, nećete znati što znači slobodno vrijeme

Haha, ja odigram igru sat vremena i kad me netko pojede odustanem i onda opet počnem igrat kad mi bude dosadno. Evo gotovo da sam se odviknuo od nje, evo trenutno nemam želju odigrati igru, dobro možda malčice želim...

Ima dosta ekipe koja vara, pogotovo na single strani. Onako dođe njih par i onda se stalno zabijaju u jednog, dok on ne postane velik.
Malo je glupo, ali igra je inače vrh. Najbolje mi je kad uletim među 2-3 veća i nemam kud pa samo kucam o enteru i raspadam se na sve strane u nadi da će barem jedan preživjeti

ajmo igrate li trenutno? :D

ajmo igrate li trenutno? :D
Ja ne, pokušavam smanjiti.

taman dosao u top 10 i disconectalo me

@cod4gamer nije to ni loše (da popušio si sve ali opet kad bi prestao igrati ? :D ). Ovako se naljutiš i odeš (barem ja, isto rageam kad me disconnecta ali opet :) visio bi barem sljedećih 30 min i dalje tamo ...)

@cod4gamer nije to ni loše (da popušio si sve ali opet kad bi prestao igrati ? :D ). Ovako se naljutiš i odeš (barem ja, isto rageam kad me disconnecta ali opet :) visio bi barem sljedećih 30 min i dalje tamo ...)
vec sam se zarazio igricom -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Radi li vama mobilna verzija?

Probao radi ali vrlo teško upravljati treba double klikat i to, neupotrebljivo

Igra baš i nije prilagođena za mobitele, nažalost. Da su dodali podršku za senzor možda bi još i bila upotrebljiva na mobitelima.

dobra fora zanimljiva igra skroz :)

ajmo Rvackaaa!, eto i ja prvi put prvi
najjače, nakon sto sam postao prvi svi me feedali jer su valjda mislili team ovo ono, a zapravo me tako odrzavali na 1. mjestu,

ajmo Rvackaaa!, eto i ja prvi put prvi
najjače, nakon sto sam postao prvi svi me feedali jer su valjda mislili team ovo ono, a zapravo me tako odrzavali na 1. mjestu,
igras li jos?

Ja ne mogu do top 10. Kako to vama uspijeva?

Ja ne mogu do top 10. Kako to vama uspijeva?
trebas razmisljat haha :D
Agar.io je igra u kojoj veliki moraju jesti male. Znači, u početku ste mali krug koji jede mrvice, kada narastete morate jesti male i izbjegavati ogromne krugove jer isti mogu vas pojesti i onda morate krenuti ispočetka. Igrica je jako zabavna.
Jeste li čuli za Agar.io?