Vijesti by forumaši

Tko Me Zove - aplikacija za Android

Stoja ned 6.2.2011 23:36
mind_challenge kaže...

bezveze, može se skinuti samo preko Aplicentra i to ako ste t-mobile korisnik

Imaš ju na android marketu, upravo je skidam, pa ću sutra provjeriti kako funkcionira.

Elles D. ned 6.2.2011 23:42

Neka digne ruku čiji je mobilni broj u imeniku? :)

U 99% slučajeva primljenih nepoznatih 09x brojeva isti nisu u imenicima. Za fiksne brojeve (i 09x koji jesu u imeniku) nije mi problem skoknuti do imenika - ionako uvijek imam dostupan komp :)

Ali ako koga veseli...

Stoja ned 6.2.2011 23:47
Elles D. kaže...

Neka digne ruku čiji je mobilni broj u imeniku? :)

U 99% slučajeva primljenih nepoznatih 09x brojeva isti nisu u imenicima. Za fiksne brojeve (i 09x koji jesu u imeniku) nije mi problem skoknuti do imenika - ionako uvijek imam dostupan komp :)

Ali ako koga veseli...

Ja se više ni ne sjećam jeli mi broj u imeniku ili ne xD Mislim da je...{#}

Šef ned 6.2.2011 23:54

Ideja aplikacije jest kreativna (valjda je zato i dobila nagradu), ali se bojim da nece funkcionirati kako je zamisljeno, bas zbog ovog sto je LSD rekao... 95% 09x brojeva nije u imeniku...

Stoja pon 7.2.2011 00:00
R4zOR229 kaže...

Kaj nije bilo da ce se svi brojevi morati registrirati nes do odredenog datuma?

Da nešto se pričalo o tome, kao da tako kriminalci nebi mogli biti anonimusi(moš mislit{#}) Ali neznam šta se stim dogodilo...mada opet, moj tata je pred 3 mjeseca preošao na pretplatu pa te pitaju da li želiš da ti je broj vidljiv javno u vip imenik, i rekao je da ne želi, tako da ova aplikacija vjerojatno ne bi našla...

MrBlc pon 7.2.2011 00:28
R4zOR229 kaže...

Kaj nije bilo da ce se svi brojevi morati registrirati nes do odredenog datuma?

Registracija = dostavljanje operateru osobnih podataka koji bi po zakonu trebali biti pohranjeni na sigurno i dostupni policiji uz nalog. Dopuštenje za stavljanje u imenik = dozvoljavaš da dio tih podataka bude javno objavljen (ime, prezime i adresa).