Tko Me Zove - aplikacija za Android

bezveze, može se skinuti samo preko Aplicentra i to ako ste t-mobile korisnik

a nekom je dobro nekom nije

Nije bas da vidim neku korist od te aplikacije, ali mozda je to samo moje misljenje :P

App je dostupan i na marketu...
Samo 098/091 te fiksni brojevi u THT-u, ali nema veze, dobro dođe..

bezveze, može se skinuti samo preko Aplicentra i to ako ste t-mobile korisnik
Imaš ju na android marketu, upravo je skidam, pa ću sutra provjeriti kako funkcionira.

Neka digne ruku čiji je mobilni broj u imeniku? :)
U 99% slučajeva primljenih nepoznatih 09x brojeva isti nisu u imenicima. Za fiksne brojeve (i 09x koji jesu u imeniku) nije mi problem skoknuti do imenika - ionako uvijek imam dostupan komp :)
Ali ako koga veseli...

Neka digne ruku čiji je mobilni broj u imeniku? :)
U 99% slučajeva primljenih nepoznatih 09x brojeva isti nisu u imenicima. Za fiksne brojeve (i 09x koji jesu u imeniku) nije mi problem skoknuti do imenika - ionako uvijek imam dostupan komp :)
Ali ako koga veseli...
Ja se više ni ne sjećam jeli mi broj u imeniku ili ne xD Mislim da je...

Ideja aplikacije jest kreativna (valjda je zato i dobila nagradu), ali se bojim da nece funkcionirati kako je zamisljeno, bas zbog ovog sto je LSD rekao... 95% 09x brojeva nije u imeniku...

Kaj nije bilo da ce se svi brojevi morati registrirati nes do odredenog datuma?

To je HRCallerID, imao sam ju na mobu.

Da nešto se pričalo o tome, kao da tako kriminalci nebi mogli biti anonimusi(moš mislit) Ali neznam šta se stim dogodilo...mada opet, moj tata je pred 3 mjeseca preošao na pretplatu pa te pitaju da li želiš da ti je broj vidljiv javno u vip imenik, i rekao je da ne želi, tako da ova aplikacija vjerojatno ne bi našla...

Registracija = dostavljanje operateru osobnih podataka koji bi po zakonu trebali biti pohranjeni na sigurno i dostupni policiji uz nalog. Dopuštenje za stavljanje u imenik = dozvoljavaš da dio tih podataka bude javno objavljen (ime, prezime i adresa).

Ima alternative :D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kova.tkozove
Radi i sa ne-T brojevima, prikaz adrese na karti, export log-a, a biti ce toga jos, tek sam ju neki dan digao gore.
Aplikacija TKO ME ZOVE je odnjela prvo mjestu na natječaju BudiKreativan, ali do sada nije dobila marketinški prostor koji zaslužuje
Inače pokazuje ime i prezime pozivatelja iako ga nemate u imeniku , pogledajte i uživajte Tko Me Zove -Android