Apple predstavio prve M3 procesore

M1 Air je čak i za danjašnjeg prosječnog korisnika overkill, izuzev kriminala od 256gb prostora za pohranu, a M2 Air 15" je po meni najbliže savšenom laptopu, za moje potrebe. Softverska dugovječnost, tih, tj. nečujan, baterija nepojmljivo dugotrajna, oštar i svjetao ekran...
M3 iMac je s obzirom na omjer cijene i dobivenog def. najbolje zaokruženo aio uredsko računalo.
Još ako uz to sve korisnik ima neki ajfon, eto odličnog radnog okruženja.

Nema veze, nek se ide naprijed. I ja si gledam priuštiti Macbook Aira M1. No neka nastave sa visokom ljestvicom, tjeraju i Intel i AMD i ARM, te naravno TSMC na inovacije i napredak.

Utvaram si da sam subjektivno skroman u svojim komentarima kao ponosan vlasnik MBP 16' sa M1 Max procesorom, jedino što me je ove godine podtaknulo obazirati se je "Space black" boja!
Ujutro sam se nakon jutarnje procesije potrudio pogledati nekoliko "rewieva" meni pozitivnijih YTra i onako ad hock usporedba je pokazala istina napredak u brzini ali ne neku astronomsku, za ono što je meni korisno i potrebno, moj će potrajati vjerujem moguće jedno desetljeće makar!

Šteta kaj nemaju jos veci izbor kaj se tice konfiguracija i monitora, ove minijaturne varijante su mi presmijesne za bilo kakav rad

Ovaj 14" pro (sa običnim M3) sa 8gb rama je uvreda za zdrav razum. Kako me živciraju s tim ramom, uređaji su uvrsni, ali 1.000 više moraš potrošiti samo da bi dobio Mac (bilo koji) sa 16gb rama.

Ovaj 14" pro (sa običnim M3) sa 8gb rama je uvreda za zdrav razum. Kako me živciraju s tim ramom, uređaji su uvrsni, ali 1.000 više moraš potrošiti samo da bi dobio Mac (bilo koji) sa 16gb rama.
20€ je 16gb oni ga naplacuju 200€, pa šta nitko drugi na svijetu to nemoze osim njih

20€ je 16gb oni ga naplacuju 200...
Lemljenje na ploču je skupo
Kad neće Bugovci objaviti, ima tko će:
apple-predstavlja-m3-m3-pro-i-m3-max-najnaprednije-cipove-za-osobno-racunalo/