17. godina BUG foruma

Još jedna godina pa cemo slaviti s pićem!

ja sam tu 16 godina, pa ajmo rec da je skoro od pocetka.
evo ne vjerujem da je toliko proslo, account sam napravio na nastavi informatike u osnovoj skoli, maltene sam cijeli zivot na ovom forumu.

Pročitam ovo i ošamari me nostalgia
Ko jučer da je bilo; osnovnjak, registriram se kao nabrijani gamer i budući ''informatičar''..15 godina kasnije niti igranja niti informatičara.
Živio BUG još barem 100 , a bome i ekipa koja je tu već tolike godine.

ja brojim 15 godina, u početku sam bio aktivniji što se tiče postanja tema i postova. danas su neke druge stvari u prvom planu. ali ne prođe par dana da ne svratim na bug forum i pogledam šta ima novog. doduše 99% sam u ulozi lurkera iliti uhode. bug forum definitivno ima jedno posebno mjesto u mom životu.

Iako ne pod ovim imenom tu sam prakticki od početaka 16gČestitke
iako se bugovci bas i ne trude oko foruma sve je manje aktivnosti, šteta!

Sretan rođendan
Nije da nešto puno pišem, ali provjeravam, svaki dan više puta dnevno, ima li što novo.

znas da je zabranjeno imati dupli account :)

znas da je zabranjeno imati dupli account :)
Pa prvog nema znaci i dalje sam na jednom

Budi sretan da ne rade svoj posao, inače bi ti sad već radio četvrti ili peti account!

Ajme meni, 17 godina već. Ko da je bilo jučer se sjećam da sam imao jedan mail sa kojim sam prije pristupao forumu i bio aktivniji do prije par godina, no nažalost, gubitak maila i nemogućnost da resetiram lozinku nakon toga na forumu je dovela da sam malo bio čisti stalker i rekao si, samo zbog BUG Premium kreiram i forumski račun novi kojeg sad koristim većinom za čitanje te, poneki komentar kao što je i ovaj. Šteta tog maila i accounta, bio bi skoro 17 godina star ko i Forum, možda koji mjesec mlađi no dobro.

Čestitam na 17.godina.Hvala svima koji su održali ovaj forum👍

Respektabilna brojka, čestitke!

sretnih sweet 17...

Kad će ponovno video hard report i onaj talk show, kako li se zvao kad se cijela ekipa skupi i malo zezanje, šprehica i smijeh uz it novitete, ono mi je bilo super... Čestitke na 17. godina foruma!
Edit: Našao sam jedan, video ispod... E to je bilo , istina gledanost katastrofa 2,5k, da ste ostali ustrajni možda bi dotjerali do 3,5k
, kolika je kod nas zainteresiranost za te teme brojka je još i dobra, možda ste trebali probati nastaviti makar i na miloševićevskom engleskom

Cestitam, skoro sam tu :)

jos jedan zlatni!
nekoc se rokalo desetke postova dnevno, sad jedva 10 komada godisnje..
prioriteti se promijenili al sto vise drustvene mreze evoluiraju (i grade walled garden oko informacija) to se vise vracam forumima, makar samo citajuci.
2008. je stvarno daleko

napunih i ja..

Tko nije zlatni...
...pizda!

ja sam tu 16 godina, pa ajmo rec da je skoro od pocetka.
evo ne vjerujem da je toliko proslo, account sam napravio na nastavi informatike u osnovoj skoli, maltene sam cijeli zivot na ovom forumu.
Kasnio si godinu dana sa registracijom,ali ok i Bug Birtija je čekala uporabnu+lokacijsku dozvolu oko godinu dana.
https://forum.bug.hr/forum/topic/ostalo/veseli-kutak-bug-forum-birc--06h-22h/21917.aspx

Čestitke na rođendanu.

Kasnio si godinu dana sa registracijom,ali ok i Bug Birtija je čekala uporabnu+lokacijsku dozvolu oko godinu dana.
https://forum.bug.hr/forum/topic/ostalo/veseli-kutak-bug-forum-birc--06h-22h/21917.aspx
Kad već skidaš prašinu sa šanka, bilo bi fer da nam svima platiš rundu.

Pridružujem se čestitakama, doduše meni će punih 14 god. biti krajem ove godine. I dalje aktivan svakodnevno, pratim, pišem, odgovaram kao na temama tako i u pp. Živjeli

Ova vijest u meni budi par misli:
1) 17!? - vrijeme LETI
2) 2 tjedna zakasnio na otvorenje
3) srce me boli kad "sa strane" vidim aktivne teme u prekjučer, aktivnost pada :/
4) gdje je Ajar i mnogi drugi
5) svaka čast svima koji su još uvijek tu i svima koji održavaju naš forum. Ne zanimaju me Redditi, Discordi i Instagrami od Nives C., da barem poživi još puno godina

Čestitke forumu bome je vec puno prošlo

Čestitke. Ja sam ovdje 15-ak godina. Još kao tinejdžer se pridružio. I dan danas osjećam susramlje zbog ranih postova.

Svaka cast. I dalje imam naviku upisat bug u Chromeov search vec toliko godina

Ja sam od prvog dana bughr držao za homepage browsera...
onda jednog dana izađe poruka "imamo forum".. reko, da povirim.
Domagoj je to vrhunski nakucao.

Čestitke Bugovcima, ali i forumašima koji broje su uskoro 2 desetljeća
Od kako sam se registrirao - maturirao, diplomirao, oženio se i evo nedavno dobio bebana - i sve to vrijeme svako jutro uz čaj upalim ovaj forum koji mi je zapravo prozor u svijet.
Forum je tamo 2011., kad sam se pridružio, bio življe mjesto i bilo je više antologijskih tema poput Review veze ili budalaština iz The Friendzone kluba, odličnog mp igranja sa ekipom iz BF3 teme i općenito je bilo više dobronamjernog preje*avanja po temama.
Sadašnji forum često pati od ratoborne atmosfere većinom zbog trolerskih ili istinski netrpeljivih forumaša, u pravilu, manjeg staža, a dosta starijih je i otišlo - ali to je život.
Živjeli bili i nek se opet svi okupimo za 27. godinu foruma
...je prošlo je 17.godina od kada je startao BUGov forum još jedna i punoljetni.
sretno
p.s. danas smo zlatni mi od prvog dana