mar123 uto 11.2.2025 09:26

ja sam tu 16 godina, pa ajmo rec da je skoro od pocetka. 

evo ne vjerujem da je toliko proslo, account sam napravio na nastavi informatike u osnovoj skoli, maltene sam cijeli zivot na ovom forumu. 

Tincha uto 11.2.2025 09:33

Pročitam ovo i ošamari me nostalgia

Ko jučer da je bilo; osnovnjak, registriram se kao nabrijani gamer i budući ''informatičar''..15 godina kasnije niti igranja niti informatičara.

Živio BUG još barem 100 , a bome i ekipa koja je tu već tolike godine.

lollik91 uto 11.2.2025 09:37

ja brojim 15 godina, u početku sam bio aktivniji što se tiče postanja tema i postova. danas su neke druge stvari u prvom planu. ali ne prođe par dana da ne svratim na bug forum i pogledam šta ima novog. doduše 99% sam u ulozi lurkera iliti uhode. bug forum definitivno ima jedno posebno mjesto u mom životu.

dado16 uto 11.2.2025 09:45
Boris grozni kaže...

Iako ne pod ovim imenom tu sam prakticki od početaka 16gČestitkeiako se bugovci bas i ne trude oko foruma sve je manje aktivnosti, šteta!

znas da je zabranjeno imati dupli account :)

Boris grozni uto 11.2.2025 09:47
dado16 kaže...
Boris grozni kaže...

Iako ne pod ovim imenom tu sam prakticki od početaka 16gČestitkeiako se bugovci bas i ne trude oko foruma sve je manje aktivnosti, šteta!

znas da je zabranjeno imati dupli account :)

Pa prvog nema znaci i dalje sam na jednom

Ivan M. uto 11.2.2025 09:51
Boris grozni kaže...

Budi sretan da ne rade svoj posao, inače bi ti sad već radio četvrti ili peti account! 

CroDesign93 uto 11.2.2025 10:18

Ajme meni, 17 godina već. Ko da je bilo jučer se sjećam da sam imao jedan mail sa kojim sam prije pristupao forumu i bio aktivniji do prije par godina, no nažalost, gubitak maila i nemogućnost da resetiram lozinku nakon toga na forumu je dovela da sam malo bio čisti stalker i rekao si, samo zbog BUG Premium kreiram i forumski račun novi kojeg sad koristim većinom za čitanje te, poneki komentar kao što je i ovaj. Šteta tog maila i accounta, bio bi skoro 17 godina star ko i Forum, možda koji mjesec mlađi no dobro.

notloB uto 11.2.2025 15:23

Kad će ponovno video hard report i onaj talk show, kako li se zvao kad se cijela ekipa skupi i malo zezanje, šprehica i smijeh uz it novitete, ono mi je bilo super... Čestitke na 17. godina foruma!

Edit: Našao sam jedan, video ispod... E to je bilo , istina gledanost katastrofa 2,5k, da ste ostali ustrajni možda bi dotjerali do 3,5k, kolika je kod nas zainteresiranost za te teme brojka je još i dobra, možda ste trebali probati nastaviti makar i na miloševićevskom engleskom

https://www.youtube.com/watch?v=wStgFzA9kNY

nixass uto 11.2.2025 15:35

jos jedan zlatni!

nekoc se rokalo desetke postova dnevno, sad jedva 10 komada godisnje..

prioriteti se promijenili al sto vise drustvene mreze evoluiraju (i grade walled garden oko informacija) to se vise vracam forumima, makar samo citajuci.

2008. je stvarno daleko

Lovac uto 11.2.2025 19:39

Ova vijest u meni budi par misli:

1) 17!? - vrijeme LETI
2) 2 tjedna zakasnio na otvorenje
3) srce me boli kad "sa strane" vidim aktivne teme u prekjučer, aktivnost pada :/
4) gdje je Ajar i mnogi drugi
5) svaka čast svima koji su još uvijek tu i svima koji održavaju naš forum. Ne zanimaju me Redditi, Discordi i Instagrami od Nives C., da barem poživi još puno godina

Apachy uto 11.2.2025 21:22

Čestitke Bugovcima, ali i forumašima koji broje su uskoro 2 desetljeća 

Od kako sam se registrirao - maturirao, diplomirao, oženio se i evo nedavno dobio bebana - i sve to vrijeme svako jutro uz čaj upalim ovaj forum koji mi je zapravo prozor u svijet.

Forum je tamo 2011., kad sam se pridružio, bio življe mjesto i bilo je više antologijskih tema poput  Review veze ili budalaština iz The Friendzone kluba, odličnog mp igranja sa ekipom iz BF3 teme i općenito je bilo više dobronamjernog preje*avanja po temama. 

Sadašnji forum često pati od ratoborne atmosfere većinom zbog trolerskih ili istinski netrpeljivih forumaša, u pravilu, manjeg staža, a dosta starijih je i otišlo - ali to je život.

Živjeli bili i nek se opet svi okupimo za 27. godinu foruma