Excel - vraćanje na europsku sintaksu formula?

Što točno si mijenjao u samim Windowsima? Nemam 11, koristim 10 i dovoljno je da u Settings > Region odaberem nekud drugu zemlju pod Regional format i format brojeva u učitanom Excelu (verzija 2302, build 16130...) automatski se promijeni, znači nije potrebno ni ponovno pokretati Excel.

programski jezici ispod haube koriste usa .. tak da ovisi što-gdje gledaš-želiš a osovske postavke-verzije kao i appsi koji vuku te postavke dodaš željeni jezik, npr hr (ne postoji eu) odnosno kao za tisuće ostalih postavki (zvuk i sl) podesiš ponašanje appsa regionalno tj ili čita sys-os postavke ili podesiš konkretno, tj ako čita os tad os trebaš prebaciti na željeni jezik tj dodati ga (i postaviti kao primarni-default ili svaki put čenđati)..
ili postavi si pitanje 'zašto?' .. čemu-svrha neke verzije kao ltsc tj ako nisi od efigs-zemalja a upravo to trebaš.. krositiš odgovarajuću verziju (dok su sami win isti, nema boljih, stvar je samo u licenci i supportu longterm..).
- ah greška, to je office, no opet isti odgovor, kompliciraš jednostavne stvari, korisit odgovarajuću veziju koja ima odgovarajući support-jezik (no naravno ako si 'prisiljen' tad se snalaziš, dodaš mui-jezike-lispove za potrebno, istina ms sve to malo prikrije, no pronaći češ ako potražiš, kao što si i ovaj office.. :) ).

Ja sam taj problem, kod iste verzije Officea na Windows 11, riješija promjenom regionalnih postavki u Control panelu ka na slici.

Ja sam taj problem, kod iste verzije Officea na Windows 11, riješija promjenom regionalnih postavki u Control panelu ka na slici.
To se tako i rjesava. Prvo se tu pogleda.

Problem riješen u Control panelu i Regionalnim postavkama. Iz nekog razloga je bilo postavljeno na USA.
Hvala svima na odgovoru i pomoći.
Pozdrav
Pozdrav,
instalirao sam Office LTSC Professional Plus 2021 licencu.
U Excelu mi prikazuje brojeve u američkom formatu, znači sa zarezom nakon tisućica i točkom koja odvaja decimale (primjer: 10,000.52)
Također sintaksa formula je američki format, znači ne odvaja se unutar formula sa ; nego sa , primjer: =VLOOKUP(A4,A4:B25,2)
Kako vratiti na europski format brojeva i formula?
Pokušao sam sa raznim format number te jezičnim postavkama unutar samog excela i windowsa 11 međutim bez uspjeha.
Hvala na savjetima