BugOnline - dodatak za Firefox

Jesi razmišljao da dodaš i search opciju?

Evo ja sam već insalirao ovaj dodatak ali mislim da ću ponovo zaboraviti na ovo i otvarati podforume preko foruma ali korisan dodatak

jesam....samo nisam našao još kako uspješno da to napravim
EDIT: hehe....barem sam se malo zaposlil za vikend xD ...no...bitno je da daje brz pristup svakom kutku Bug Online-a

Zgodna fora i svaka čast na inicijativi i trudu! Ako trebaš kakav support s naše strane, javi se.
Usput, zašto nema "hrvatske znakove" u izborniku?

Hvala!
Ok. Nema hrvatskih znakova zato jer ih prikazuje s upitnikom....naravno, velim ovo mi je prvi addon, pa ću probati nadopuniti da bude sve u redu......al tek danas navečer kad se iz škole vratim.....

Hvala!
Ok. Nema hrvatskih znakova zato jer ih prikazuje s upitnikom....naravno, velim ovo mi je prvi addon, pa ću probati nadopuniti da bude sve u redu......al tek danas navečer kad se iz škole vratim.....
Što se tiče hvatskih simbola, u kodu ih samo zamijeni s odgovarajućim entitetima i nemaj brige. Sve će biti prikazano.
Šteta je samo što add-on ne funkcionira na Linuxu. Vjerujem kako će uskoro biti dostupna i ta verzija!
ČESTITAM!

Bilo bi korisno ako bi stavio "teme koje pratim" pa da te lijepo obavijsti o promjenama unutar teme. Ovako je to samo dropdown bookmark na forume i portal.

Bilo bi korisno ako bi stavio "teme koje pratim" pa da te lijepo obavijsti o promjenama unutar teme. Ovako je to samo dropdown bookmark na forume i portal.
i "teme u kojima sudjelujem".

Hvala!
Što se tiče hvatskih simbola, u kodu ih samo zamijeni s odgovarajućim entitetima i nemaj brige. Sve će biti prikazano.
Šteta je samo što add-on ne funkcionira na Linuxu. Vjerujem kako će uskoro biti dostupna i ta verzija!
ČESTITAM!
hvala! prvo sam napravio sa č, š, ć pa je prikazivalo upitnik....al sad ću napraviti također sa č, š, ć jer možda je samo do mene
i "teme u kojima sudjelujem".
hvala na prijedlozima, danas će biti nova verzija na netu....mislim da će se automatski nadograditi nakon restarta firefox-a

Zna li neko kako da instaliram ovaj dodatak u firefoxu 3.6RC2?

nema još podršku, prije puštanja nove verzije danas, testirat ću s podrškom.....

Jel bi mogo napravit za 3.6 mozillu?

velim ti, to radim upravo
EDIT: dovršeno će biti sutra i objavljeno...tj. danas

Svaka čast!
Čestitam!
Instalirao sam add-on sinoć i sve funkcionira.
Firefox 3.5.7
Još jednom zahvala i puni uspjeha u daljnjem razvoju.

Ako možeš, otvori .xpi file s nekim archive managerom. Tamo ćeš naći file koji se zove install.rdf. Imaš liniju u kojoj piše:
em:minVersion="2.0" em:maxVersion="3. nešto" ... Zamijeni 3. nešto sa recimo 4.* i radit će na svim verzijama od 2 do 5 (budućih)

Ako možeš, otvori .xpi file s nekim archive managerom. Tamo ćeš naći file koji se zove install.rdf. Imaš liniju u kojoj piše:
em:minVersion="2.0" em:maxVersion="3. nešto" ... Zamijeni 3. nešto sa recimo 4.* i radit će na svim verzijama od 2 do 5 (budućih)
Evo nakon 222 programa uspio sam... Thx

stavio sam verziju 1.1, dodane su sticky teme, teme u kojima sudjelujem i teme koje pratim, ali entiteti su me najviše usporili s updateom....jednostavno ne prikazuje cijeli izvornik kada stavim entitete.....sticky tema bude sve više...ove su samo početne

ima već bug svoj search engine
tamo gdje odabireš google i to (u desnom kutu) imaš "add bug online : forum"

BUMP!
Da se ne zaboravi na ovo i, da još ljudi instalira ovaj awsome dodatak

BUMP!
Da se ne zaboravi na ovo i, da još ljudi instalira ovaj awsome dodatak
btw. tnx xD ....trenutno radim na update-u al imam nekih sitnih problema, tako da neznam kada će biti nova verzija na netu...a i sada su i hrv. slova gore.....neznam kada će bit gotovo, al vjerojatno za vikend....nije 100% sigurno, al pokušat ću...

ak možeš daj popravi ovaj sticky
stalno izbacuje piše "stranice su nedostupne"
i kak si napravio taj add on ?

ak možeš daj popravi ovaj sticky
stalno izbacuje piše "stranice su nedostupne"
i kak si napravio taj add on ?
Naime, to nije greška. Moraš biti ulogiran na forum (tj. na bug online) kad ideš na ove sticky-e jer je složeno da te prebaci na prvu nepročitanu poruku......u vezi izrade, pratio sam tutorijale i neke primjere (nažalost nemam više linkove) , a i sada prije dva tjedna sam u školi počeo učiti XML, tako da ide mi u korist :D .

Bilo bi super kad bi ovaj dodatak dobio bar jednu starnicu u tiskanom izdanju Buga, da se malo promovira

Verzija 1.2 (2.5.2010.)
Izmjenjeno:
- kompaktabilno je sa završnom verzijom 3.7a5pre
- podržana su sva hrvatska slova
- izmjenjen About izbornik
- dodani novi podforumi nastali nakon zadnje nadogradnje
Novo:
- dodane sve sticky teme (ako nedostaje koji, molim na PP ili u temu)
- pračenje aktivnosti "Teme koje pratim" u donjem baru (statusbar)
- u opcijama moguće odabrati period između provjere novih poruka u "Teme koje pratim"
- status kada nema novih poruka:
- status kada ima novih poruka u u "Teme koje pratim":
- prijedlog u vezi pretraživanja (ovo je defaultno, nisam ništa radio u vezi toga): - dvostruki klik na bubamaru otvara stranicu "Teme koje pratim"

Ovo je stvarno super!

Ovo bi trebala biti sticky tema.Svaka čast na trudu.

Sve pohvale, super je.

Svaka čast autoru. Predložio bih da ga Bug nagradi sa majicom za trud, jer mislim da će ovo dobro doći svim aktivnim forumašima
Eto...jučer nisam imao baš nekog posla, pa me zanimalo kako napraviti addon za Mozillu Firefox. (nadam se da sam pogodio podforum, jer nema neke slične teme
)
Surfajući po tutorijalima i službenim stranicama Firefox addonsa, došao sam na ideju da napravim neki addon (prvi addon
) koji će ljudi koristiti, a i da neće biti nešto beskoristan
....pa mi došlo na ideju za BugOnline.
Do jučer navečer sam ubacio sve najvažnije stvari, te joj dao verziju 1.0 .....te ako će biti podrške korisnika...već imam u planu stavljanje prvo popularnijih sticky tema, potom i ostale sticky teme i ostale zahtjeve korisnika. Trenutno joj je naziv neslužbeni meni, osim ako ne odluče ljudi iz Bug-a nešto drugo, ipak će biti njihova zadnja
. Službeno podržava verzije Firefoxa od 1.0 do 4.0.*. Dodatak je na službenoj Mozillinoj addons stranici: LINK (privremen link koji radi http://dl.dropbox.com/u/8138961/Izbornik%20backup/bug.hr_izbornik-radni.xpi ).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Verzija 1.2 (2.5.2010.) - link na post: LINK
Izmjenjeno:
Novo:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Verzija 1.3 (22.5.2010.) - link na post: LINK
Izmjenjeno:
Novo:
Verzija 1.4 (9.6.2010.) - link na post: LINK
Izmjenjeno:
- otvaranje indeksa tema u novom tabu klikom na lijevi gumb (u trenutnom na srednji),
- prikaz broja novih/nepročitanih poruka kraj ikone
- prikaz nule kraj ikone kad nema novih poruka
Novo:
Verzija 1.5 (21.6.2010.), link na post: LINK.
Izmijenjeno:
Novo:
Verzija 1.6 (18.8.2010.), link na post: LINK.
Izmijenjeno:
Novo:
- Klikom na strelicu otvara se izbornik sa navigacijom Bug portala, foruma i stcky tema
- Klikom na gumb je pregled stanja novih/nepročitanih poruka
- Gumb mjenja boju s obzirom na nove/nepročitane poruke
- Kad je strelica miša iznad ikone. prikazuje se oblačić (tooltip) novih/nepročitanih poruka
- Klikom na strelicu otvara se popis svih smajla, te klikom na jednog smajla otvara se prozor sa tim smajlom
- Klikom na gumb se otvara mali prozor sa smajlijima
Verzija 1.7 (19.2.2011.), link na post
Izmijenjeno:
Novo: