tonik
pon 20.11.2017 10:59
Tv gubi signal nakon uključivanja nekih od uređaja
tonik
pon 20.11.2017 10:59
fer-de-lance
pon 20.11.2017 15:55
Moguće da ne radi filtriranje šumova u TV-u kak spada.
Probaj za test spojiti av reciever na dugi produžni kabel i onda taj produžni uštekaj u najudaljeniju utičnicu od mjesta gdje je TV.
tonik
pon 20.11.2017 18:33
o tome sam i ja razmišljao. e sad, ako i postoji ta vjerojatnost da tv to dobro ne filtrira, kak doskočit tom problemu?
fer-de-lance
pon 20.11.2017 18:50
Otvorit tv i provjerit jel kaj ne valja od komponenti za filtriranje.
tonik
pon 20.11.2017 18:53
To znači da nikakvi pojačivać signala nebi onda pomogao za antenski ulaz.
tonik
sri 22.11.2017 00:02
Skužio sam stvar. ćim iskopčam HDMI iz Av receivera ili iz tva, koji su međusobno spojeni, onda sve proradi kak spada, tj. tv dobije natrag signal. u čemu je kvaka?
Skužio sam stvar. ćim iskopčam HDMI iz Av receivera ili iz tva, koji su međusobno spojeni, onda sve proradi kak spada, tj. tv dobije natrag signal. u čemu je kvaka?
Kabel u šlusu , klasična boljka , kupiti pozlačeni
Molim pomoć za jedan problem. Imam Sasmung Neo LCd TV koji je preko optike spojen na soundbar Samsung., a preko HDMEI s STB Kaon za max tv. Ne mogu preko daljinskog Samsnung solar gasiti i paliti STB od max tv,a a problem je kad zgasim tv i ponovio ga uključim nakon duljg vremena gubi se veza sa kaon STB i moram ga iskopčati iz struje i ponovo učitavati Max tv. Jedno vrijema je radilo sve uredno, a onda se opet počela gubita veza sqa Kon STB. Probao sa m priključiti Kaon preko HDMEI utora 1 i 3, zgasiti iz struje, alio bi se uvijek vratio problem.
Ima li neki stručnjak riješenje?
Imamo pomalo za mene čudan problem.
Imam LG LB 630 i kad uključim primjerice komp koji je spojen sa HDMI kabelom, nekad se gubi signal na tv-u kod programa, pa se sve smiri nakon par sekundi.
No, kad upalim AV receiver, onda se izgubi totalno signal i od 10 programa, ja imam samo 3, a kad se ugasi onda se sve vrati u normalu. Nemogu dokučit u čemu je problem.
Što uzrokuje taj konflikt singala?