Televizori

Tv gubi signal nakon uključivanja nekih od uređaja

tonik pon 20.11.2017 10:59

Imamo pomalo za mene čudan problem.

Imam LG LB 630 i kad uključim primjerice komp koji je spojen sa HDMI kabelom, nekad se gubi signal na tv-u kod programa, pa se sve smiri nakon par sekundi.

No, kad upalim AV receiver, onda se izgubi totalno signal i od 10 programa, ja imam samo 3, a kad se ugasi onda se sve vrati u normalu. Nemogu dokučit u čemu je problem.

Što uzrokuje taj konflikt singala?

Daliboris sri 22.11.2017 00:18
tonik kaže...

Skužio sam stvar. ćim iskopčam HDMI  iz Av receivera ili iz tva, koji su međusobno spojeni, onda sve proradi kak spada, tj. tv dobije natrag signal. u čemu je kvaka?

Kabel u šlusu , klasična boljka , kupiti pozlačeni

Milidrag pet 9.5.2025 10:32

Molim pomoć za jedan problem. Imam Sasmung Neo LCd TV koji je preko optike spojen na soundbar Samsung.,  a preko HDMEI s STB Kaon za max tv. Ne mogu preko daljinskog Samsnung solar gasiti i paliti STB od max tv,a a problem je kad zgasim tv i ponovio ga uključim nakon duljg vremena gubi se veza sa kaon STB i moram ga iskopčati iz struje i ponovo učitavati Max tv. Jedno vrijema je radilo sve uredno, a onda se opet počela gubita veza sqa Kon STB. Probao sa m priključiti Kaon preko HDMEI utora 1 i 3, zgasiti iz struje, alio bi se uvijek vratio problem.

Ima li neki stručnjak riješenje?