TCL C835 - mala recenzija

Od zadnjeg updatea TV softvera ne radi mi WiFi. Probao sam metode paljenja/gasenja, istekavanja iz struje na par minuta pa ponovno.
Znaci kad u meniju dodem do WiFi "toggle" gumba, WiFi je tamo ugasen. Klikanje na taj gumb ne radi nista, WiFi se ne moze upaliti.
Jel netko imao slicni problem?

jok, meni sve radi ok (v599) - jesi probao factory reset?
btw dajte ljudi napišite koja verzija fw-a je u pitanju i na kojoj ste bili prije, čisto da imamo više informacija

Odličan thread, uvjerio me da preskočim kineski poluproizvod.

Ako ti ne radi wifi to je za reklamaciju, probaj ga ištekati iz zida i ostaviti pola h pa vidi onda, ne znam možeđ li napraviti neki forsirani firmwer update na njemu ili downgrade....poigraj se malo, ako ne ispadne ništa reklamirati šta drugo

Imao sam ja, ali meni se riješilo tako što sam isključio iz struje i ponovno uključio. To sam imao još prije ažuriranja.

Od zadnjeg updatea TV softvera ne radi mi WiFi. Probao sam metode paljenja/gasenja, istekavanja iz struje na par minuta pa ponovno.
Znaci kad u meniju dodem do WiFi "toggle" gumba, WiFi je tamo ugasen. Klikanje na taj gumb ne radi nista, WiFi se ne moze upaliti.
Jel netko imao slicni problem?
Napravio factory reset... i proradilo
nije neka sreca, ugasio sam OTA update, nije vrijedno rizika da mi sjebe sav setup koji sam imao

nije neka sreca, ugasio sam OTA update, nije vrijedno rizika da mi sjebe sav setup koji sam imao
ja zgasim auto update i na mobitelu, čak ni play store nije na auto update-u aplikacija - svakih par dana pogledam da li ima neka nova verzija app-a i manualno napravim update...
drago mi je da ti je proradilo, možda je samo trebalo restartati TV (probaj prvo to drugi put)

ja zgasim auto update i na mobitelu, čak ni play store nije na auto update-u aplikacija - svakih par dana pogledam da li ima neka nova verzija app-a i manualno napravim update...
drago mi je da ti je proradilo, možda je samo trebalo restartati TV (probaj prvo to drugi put)
Ako pod restart mislis off-on, to sam napravio (navedeno je u gornjem postu)

jok, mislio sam na restart iz settings menija (ponovno dizanje sistema, kao kod mobitela)

Ima li netko C839 i ako može pogledati pod product information ( 10tak puta stisnuti tipku za postavke pa se prikaže product information) da li mu pod Model number piše 55C839 ili 55C835. Ja sam u elipsu kupio model c839, ali mi pod model number stoji 55C835. Bojim se da su mi prodali 835 umjesto 839

mislim da ti je to apsolutno isti TV (drugo tržište jedino)

Ima li netko C839 i ako može pogledati pod product information ( 10tak puta stisnuti tipku za postavke pa se prikaže product information) da li mu pod Model number piše 55C839 ili 55C835. Ja sam u elipsu kupio model c839, ali mi pod model number stoji 55C835. Bojim se da su mi prodali 835 umjesto 839
Izgleda da je to isti TV

Oduvijek kod svih modela televizora te male brojčane oznake znače isti model kod svih modela i drugih firmi.
Nekada eventualno može značiti razliku u postolju televizora, no uglavnom ti bliski brojevi znače potpuno isti tv.

I u Elipsu su oba modela 719,00 eura pa je i s te strane sve čisto. Ali da bi bilo consumer friendly da ih stave sve pod isto i oba modela prodaju kao 835/839 vjerojatno bi.

Da javim. Iza na televizoru piše c839.. hehe malo sam se splašio

Oduvijek kod svih modela televizora te male brojčane oznake znače isti model kod svih modela i drugih firmi.
Nekada eventualno može značiti razliku u postolju televizora, no uglavnom ti bliski brojevi znače potpuno isti tv.
ne vjerujem ti ali ok, kak ti god kažeš

ne vjerujem ti ali ok, kak ti god kažeš
ne moraš mu vjerovati, ali generalno je u pravu :)
upravo tako je ovaj tvoj c839 isti kao c835 - so, no worries :)

Naučit ćeš, bitno je da imaš volju.
Prije bih volume drzao na 27 kad gledam tv
Sad drzim na 46,
Kad sutra kada dodem u stan provjerim koja je verzija
aha, to... nemam pojma, ne koristim tv zvučnike uopće (imam eksterne)
vidi da li ti se kaj promjenilo u postavkama zvuka, da nije upaljena neka automatika ili nešto