Televizori

Phiplips APP problem

xerexy ned 26.5.2024 19:24

Pozdrav svima,

Molim vas ako netko može pomoć, dakle stvar je da imam Philips TPM171e TV i preko android Gogle Appsa sam instalirao A1 xplore tv (tj. mislim da jesam)

1. Preko preglednika sam išao na Google apps te pronašao a1 xplore tv (pošto na philipsu nema google play stora)

2. pokrenuo instalaciju

3. na TVu nema aplikacije nigdi (ovo je problem zbog kojeg se javljam ovdi)

4. kad ponovo idem na Apps kaže mi da je aplikacija na TVu instalirana ?!?!?!

Ako netko zna u čemu je problem ili ima bilo kakav savjet molim Vas da mi pomogne.

HVALA

OnTime ned 26.5.2024 19:38
xerexy kaže...

Pozdrav svima,

Molim vas ako netko može pomoć, dakle stvar je da imam Philips TPM171e TV i preko android Gogle Appsa sam instalirao A1 xplore tv (tj. mislim da jesam)

1. Preko preglednika sam išao na Google apps te pronašao a1 xplore tv (pošto na philipsu nema google play stora)

2. pokrenuo instalaciju

3. na TVu nema aplikacije nigdi (ovo je problem zbog kojeg se javljam ovdi)

4. kad ponovo idem na Apps kaže mi da je aplikacija na TVu instalirana ?!?!?!

Ako netko zna u čemu je problem ili ima bilo kakav savjet molim Vas da mi pomogne.

HVALA

Jesi probao instalirat apk Google play, taj tv ima android 8.0.

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-8-0-73-release/

Ako te i tv dalje zajebava, imaš android boxova/stickova za 20-30 eura na njušci. Ili možda spojit kakav latop ili računalo na tv pa instalirat kakav android emulator, Nox ili Bluestacks. Ako imaš naravno.

xerexy ned 26.5.2024 19:43

Hvala na brzom odgovoru, čak sam i skinuo oba programa na usb i A1 xplore i apk google play na USB al uopče ih ne želi vidit, nakon toga sam comander instalirao da pokrenem APK, i comander ne vidi, kao da aplikacije koje naknadno istaliram uopče ne daje da se vide, ponaša se kao da su nekako blokirane aplikacije koje se naknadno instaliraju.

dax-lax pon 27.5.2024 10:14

A da ga probaš na factory reset? 

Nema smisla da ne tak prestar android tv nema store. 

Možda je store greškom disejblan u postavkama aplikacija.

Probaj instalirat aurora store prek browsera. Možda prođe