Philips 32 PFL 5403D kupiti ili ne?

Navedeni tv mogu nabaviti po cijeni 3589.99 kn, i čini mi se ok, no zanimam me dali je ok za gledanje s kojih 2.5m i jeli taj tv uopće dobar za te pare postoji li neki drugi koji je bolji...
Jel ti to zezaš ili? Navedeni TV je model za 2008. godinu, puno preskup, reltivno loša kvaliteta slike itd. Dans za tu cijenu možeš nabaviti bolje TV-e pa i kod samoga Philipsa kao npr. 5405.

Navedeni tv mogu nabaviti po cijeni 3589.99 kn, i čini mi se ok, no zanimam me dali je ok za gledanje s kojih 2.5m i jeli taj tv uopće dobar za te pare postoji li neki drugi koji je bolji...
Jel ti to zezaš ili? Navedeni TV je model za 2008. godinu, puno preskup, reltivno loša kvaliteta slike itd. Dans za tu cijenu možeš nabaviti bolje TV-e pa i kod samoga Philipsa kao npr. 5405.
Ma ne zezam taj tv je na akciji u mercator tehnici pa pitam, može onda prijedlog za neki Panasonic, Samsung, Philips ili LG, i dali mi je dosta ta dijagonala od 32 incha za 2.5m gledanja ?

Ma ne zezam taj tv je na akciji u mercator tehnici pa pitam, može onda prijedlog za neki Panasonic, Samsung, Philips ili LG, i dali mi je dosta ta dijagonala od 32 incha za 2.5m gledanja ?
Meni je smiješno vidjet kako pokušavaju uvalit 2 godine star model 5403 kada aktualni 5405 u drugim dućanima možeš dobiti za sličnu cijenu. Inače zadnji broj 3 kod Philipsa ozačava godinu modela 2008. dok je ovaj sa brojem 5 model za 2010. godinu.
Ja osobno savjetujem Panasonic plazmu TX-P37X20E ili TX-P37C2E ili pak TX-P37C20E no više bi mogao reći ako točno preciziraš za što bi koristio TV.

Meni je smiješno vidjet kako pokušavaju uvalit 2 godine star model 5403 kada aktualni 5405 u drugim dućanima možeš dobiti za sličnu cijenu. Inače zadnji broj 3 kod Philipsa ozačava godinu modela 2008. dok je ovaj sa brojem 5 model za 2010. godinu.
Ja osobno savjetujem Panasonic plazmu TX-P37X20E ili TX-P37C2E ili pak TX-P37C20E no više bi mogao reći ako točno preciziraš za što bi koristio TV.
ok nisam zano... :D tv bi koristio za gledanje HD filmova, gledanje standardnih naših programa, i spajanje na laptop

ok nisam zano... :D tv bi koristio za gledanje HD filmova, gledanje standardnih naših programa, i spajanje na laptop
Što točno podrazumijevaš pod spajanje sa laptopom? Surfanje il što drugo?

Što točno podrazumijevaš pod spajanje sa laptopom? Surfanje il što drugo?
Ma spajanje HDMI kabelom, i gledanje filmova s njega...

Ma spajanje HDMI kabelom, i gledanje filmova s njega...
Ako je to moj savjet ostaje, one plazme gore navedene.

i dali mi je dosta ta dijagonala od 32 incha za 2.5m gledanja ?
ja gledam panasonica g20 42 incha sa 2,5 m i žao mi je što nisam imao love za 46 incha jer mi se sada ovo čini premalim pogotovo kada gledam HD filmove,zaklučak ti neče biti teško donjeti.

Tako je meni bilo žao što nisam melo sačekao kad sam kupovao grafu, pa za te pare uzeo malo jaču. A sjećam se isto mi je tako bilo i sa procesorom i memorijom i monitorom i tako u nedogled. Nema tu čekanja kad se čovjek namjeri kupiti. Treba to obaviti čim prije, ionako će za koji dan u nekoj drugoj radnji doći neki noviji modeli taman kad kupiš trenutni model. Al što je tu je. Po meni je bolje uzeti mamlo manji, ali zato kvalitetniji TV, pogotovo za 2,5 m razmaka, tu je dovoljan i 32".