Pozdrav, kupio sam LG OLED Cx televizor, ali imam "problem" s nekim kanalima. Na primjer, na starom TV koji je imao evo digitalni prijemnik, mogao sam imati Al Jazeera Balkan iako nisam imao pretplatu za Evo TV. Takoder ako se ne varam, na jednom drugom Samsung TV koji ima digitalni prijemnik u sebi, isto sam mogao gledati Al Jazeera Balkan kanal bez problema.
Na novom LG TVu kada prebacim na Al Jazeeru, dobijem poruku "Nema CI modula pritisnite U redu za otkljucavanje zaslona". Nije mi to bas jasno. Mozda ja nesto krivo radim jer do sada nikad nisam imao smart TV.
Pozdrav,
kupio sam LG OLED Cx televizor, ali imam "problem" s nekim kanalima. Na primjer, na starom TV koji je imao evo digitalni prijemnik, mogao sam imati Al Jazeera Balkan iako nisam imao pretplatu za Evo TV. Takoder ako se ne varam, na jednom drugom Samsung TV koji ima digitalni prijemnik u sebi, isto sam mogao gledati Al Jazeera Balkan kanal bez problema.
Na novom LG TVu kada prebacim na Al Jazeeru, dobijem poruku "Nema CI modula pritisnite U redu za otkljucavanje zaslona". Nije mi to bas jasno. Mozda ja nesto krivo radim jer do sada nikad nisam imao smart TV.