Dan1234567890 čet 16.1.2025 11:09
Hexfire kaže...

Tvviet me nešto zeza u zadnje vrijeme pa ako netko ima preporuku da isprobam nešto drugo, molim na pp. Sportski kanali su mi prioritet. Arene, Sportklub, HNL.

koliko znam, jedino je reddevil u istom rangu sa tvviet, iako se vec neko vrijemene spominje pretjerano po forumu...

Bichanich uto 21.1.2025 10:54

Isto koristim Blackstar, zadovoljan sa svime. Slika odlična, sve ide brzo, svi kanali su tu, rade uredno i lijepo su posloženi. Ponekad (jednom u tjedan dana) zna stream malo zakašljucat, ali nije mi se dogodilo da bi morao prekinuti gledanje ili da bi štekalo do razine da me smeta. A koristim najčešće za gledanje live utakmica. Delay od realnog vremena do streama je cca pola minute ili manje što je dosta malo. 

antimadridista uto 21.1.2025 15:00
Hacker002 kaže...

koliko košta blackstar?

1 godina 100€ za jednu konekciju. 120 za 3 konekcije istovremeno

JackIsBack kaže...

Može netko poslati kontakte od te Blackstar liste pa da i to probam.

Google "blackstar iptv" i prvi link

sp1d3r uto 21.1.2025 21:27

Je li mozda blackstar u skorije vrijeme mjenjao email? koristio sam blackstar oko 4-5 mjeseca i sada u 12. mjesecu posaljem im poruku da provjere paypal jer sam uplatio za produzenje pretplate, i evo do sada nisu odgovorili, ni traga od njih ni od mojih novaca? a kada otvorim njihovu stranicu otvori mi praznu sliku, teksta uopce nema?

NEW_MAN uto 28.1.2025 07:45

Svi koji traze liste odite na aliexpress ili neki slicni drek i kupite od Kineza za 30€ na godinu. Nisam primjetil tocno nikakvu razliku, a koristio sam dvije godine. Same shit samo dirt cheap i dobijete listu svih kanala na planeti. Uzmite si probu jer i to daju pa vidite koji vam odgovara. Od tri dealera jedan je imal super sve bez problema dok su dva trokirali i pola kanala nije radilo.

EDIT:

Cak su mi pretplatu od 12 mjeseci pustili skoro 20 mjeseci da tece jer ih ocito boli ona stvar.

antimadridista uto 28.1.2025 14:39

I vikendom ne radi nikad, a 99% nas tu koristi IPTV baš za sport vikendom. Imam megaott i na kraju mi je samo koristan za NBA koji pratim, u tu kasnu uru kad se igra NBA lista uvijek radi jer valjda nema preopterećenja. Ali vikendom u peak satima ne radi praktički nikad.