goldenvt ned 27.2.2022 12:37

imam vam ja preporuku za dobar iptv. Ja sam uzeo od nasih momaka iz hr i prezadovoljan sam. imam vec godinu dana, gledam bez vecih problema. ima vracanje unazad dva dana, mogu gledat na 2 tva u istoj kuci, i ima ogrmna videoteka sa prijevodima. pa ako vas zanima mozete mi se javiti za kontakt.

Cryogenic pet 23.8.2024 14:44

Napokon mi istekao Pandar iptv koji je počeo zajebavat u zadnjih mjesec dana, prekidi, buffering, loops i ostale gluposti, uzeo sad Mega ott i prezadovoljan. Slika top, gro full hd programa, nema štekanja i radi kako treba. Imaju preko 16000 kanala uključujući naravno ex you/ arena sport/maxsport itd i to sve za 1.08 eura na mjesec ako se uzme godina dana, 13 eura godišnje. Bagatela 

olimp pet 23.8.2024 16:12
Cryogenic kaže...

Napokon mi istekao Pandar iptv koji je počeo zajebavat u zadnjih mjesec dana, prekidi, buffering, loops i ostale gluposti, uzeo sad Mega ott i prezadovoljan. Slika top, gro full hd programa, nema štekanja i radi kako treba. Imaju preko 16000 kanala uključujući naravno ex you/ arena sport itd i to sve za 1.08 eura na mjesec ako se uzme godina dana, 13 eura godišnje. Bagatela 

Ima li mogucnost premotavanja kanala? Makar 24h unazad. I kakvi su sa filmovima, ima li recimo npr. novi Deadpool?

Evo npr uzeo sam upravo LG G2 i u potrazi sam za dobrom listom koja ce najbolje iskoristiti ovaj tv, tj nesto sa mnostvom sadrzaja u 4k/HD

I ako moze info na kojoj si brzini neta da ti sve radi uredno? Hvala

Alfredo nr.2 pet 23.8.2024 17:23
Cryogenic kaže...

Napokon mi istekao Pandar iptv koji je počeo zajebavat u zadnjih mjesec dana, prekidi, buffering, loops i ostale gluposti, uzeo sad Mega ott i prezadovoljan. Slika top, gro full hd programa, nema štekanja i radi kako treba. Imaju preko 16000 kanala uključujući naravno ex you/ arena sport itd i to sve za 1.08 eura na mjesec ako se uzme godina dana, 13 eura godišnje. Bagatela 

Gdje si uzeo, može link?

Cryogenic pet 23.8.2024 17:34
Alfredo nr.2 kaže...
Cryogenic kaže...

Gdje si uzeo, može link?

Poslan link obojici pa onda snjima dalje o traženim informacija. 

zeryx ned 25.8.2024 13:05

znam da sam ponekad znao skicnut i vidjet sta se dogada. a nerijetko bi vidio nekakve rasprave oko preprodaje i kvalitete. pa je mozda zato nestala :D

i bas mi je trebala prije par dana i nikako nisam mogao nac nista. mislio sam da sam lud i trazim na krivom forumu.

Snoozly pon 26.8.2024 02:06
zeryx kaže...

sta nije bila na forumu neka ogromna tema s iptv listama i preporukama?

Bila je - Gledanje TV programa preko Interneta. I meni je bilo čudno kad sam se prijavio nakon par tjedana odsustva i nisam mogao pronaći temu, ali prepostavio sam zašto su je obrisali pa nisam nigdje ni pitao.

Vandit pon 26.8.2024 10:42
Cryogenic kaže...

Napokon mi istekao Pandar iptv koji je počeo zajebavat u zadnjih mjesec dana, prekidi, buffering, loops i ostale gluposti, uzeo sad Mega ott i prezadovoljan. Slika top, gro full hd programa, nema štekanja i radi kako treba. Imaju preko 16000 kanala uključujući naravno ex you/ arena sport/maxsport itd i to sve za 1.08 eura na mjesec ako se uzme godina dana, 13 eura godišnje. Bagatela 

Ako može i meni na pp bio bi zahvalan. :)

MaciStyle čet 29.8.2024 10:11

Je li TVVIET i dalje najbolji izbor za ex-yu kanale (pretezito arene i sport) , istekla mi je godisnja pa ne znam jeli se sto u meduvremenu mijenjalo. Nisam imao nikakvih primjedbi , jedino je korisnicka sluzba preko vibera zadnjih nekoliko mjeseci neaktivna u odnosu na prije kada bi odgovarali u roku par sati ili minuti

Cryogenic čet 29.8.2024 10:35
MaciStyle kaže...

Je li TVVIET i dalje najbolji izbor za ex-yu kanale (pretezito arene i sport) , istekla mi je godisnja pa ne znam jeli se sto u meduvremenu mijenjalo. Nisam imao nikakvih primjedbi , jedino je korisnicka sluzba preko vibera zadnjih nekoliko mjeseci neaktivna u odnosu na prije kada bi odgovarali u roku par sati ili minuti

Daleko jeftiniji i jako kvalitetan izbor je Mega ott za 13 eura godišnje, ispadne 1.08 eura mjesečno. Arene i sport rade savršeno i još ima Maxsport 1 i 2. Koristim Mega ott jedno 7-8 dana, i mogu rec da sve klizi kako treba. Preprodavač TVVIET košta 12 eura mjesečno, odnosno 120 eura godišnje, preprodavač Blackstar 10 eura mjesečno/100 eura godišnje, a Mega ott 13 eura godišnje. Zaradjivali su na vama godinama. 

Tascam čet 29.8.2024 15:32
Cryogenic kaže...
MaciStyle kaže...

Daleko jeftiniji i jako kvalitetan izbor je Mega ott za 13 eura godišnje, ispadne 1.08 eura mjesečno. Arene i sport rade savršeno i još ima Maxsport 1 i 2. Koristim Mega ott jedno 7-8 dana, i mogu rec da sve klizi kako treba. Preprodavač TVVIET košta 12 eura mjesečno, odnosno 120 eura godišnje, preprodavač Blackstar 10 eura mjesečno/100 eura godišnje, a Mega ott 13 eura godišnje. Zaradjivali su na vama godinama. 

ajde pls i meni kontakt da vidimo to savršenstvo :)