kemal_r ned 13.6.2021 15:26
teo2411 ned 24.10.2021 17:38

Pozdrav,

imam Grundig 32 VLE 6735 BP i imam problem sa zatrzavanjem slike kad je laptop spojen preko HDMI-a.

Ne mogu nikako dobiti 60 fps playback s laptopa, max što sam uspio postići je 38, isprobavao sam na testufo.com. 

Ista stvar i kad castam ekran s mobitela, ide do max nekih 37-38 fps.

Postoji li neko rješenje za ovo, neki firmware update ili što već? 

teo2411 pon 25.10.2021 12:57

Da, već sam čitao da bi trebao staviti na te postavke, ali ovaj TV nažalost nema Game mode. Postoji li šansa da jednostavno nema mogućnost reprodukcije u 60 fpsa?

Jedini modeovi za sliku su Vivid, Natural, Movie i Sports.

Edit: Pardon, izgleda da ipak ima Game mode kad je spojen HDMI, ali svejedno ne ide preko 37-38 fps.

tiki sri 27.10.2021 07:50
teo2411 kaže...

Ne vidim da ima tu opciju. U postavkama slike su sve dodatne opcije pogašene. Izgleda da je smeće i jednostavno ne može reproducirat sadržaj u 60 fpsa. 

Koristim jedan sličan model (32 VLE 6730 BP) i otvorio sam ovu tvoju stranicu i uredno radi na 59 fps-a...

miner kaže...

Ima li netko ismustva s njihovim jeftinim 4K TV-ima?

A što te zanima?

tiki sri 27.10.2021 08:51

Prepisat ću ti ih:

Format slike: Pun okv.

Režim slike: Igra

Pozadinsko svjetlo: Eko

Jasnoća: 50

Kontrast: 100

Boja: 60

Temp. boje: Normalna

Žive boje: Isključeno

Gama: 2.2

Din kontrast, Savršeno jasno i filmski režim - sve isključeno

Oštrina: 50

Noise Reduction: Isključeno

Blokiranj smanjenje smetnji: Isključeno

teo2411 uto 2.11.2021 15:20
tiki kaže...

Prepisat ću ti ih:

Format slike: Pun okv.

Režim slike: Igra

Pozadinsko svjetlo: Eko

Jasnoća: 50

Kontrast: 100

Boja: 60

Temp. boje: Normalna

Žive boje: Isključeno

Gama: 2.2

Din kontrast, Savršeno jasno i filmski režim - sve isključeno

Oštrina: 50

Noise Reduction: Isključeno

Blokiranj smanjenje smetnji: Isključeno

Sve je isto tako namješteno, ne znam u čemu je problem. Probam danas spojit drugi laptop, ali već sam prije pokušavao i isto je bilo.

prefontaine pet 23.2.2024 09:10

ekipa, može li mi netko objasniti razliku između ova dva Grundig tv-a, i koji bi bio "bolji" klincima za u sobu? Šta točno znače ove oznake?

43GFU700B E https://www.grundig.hr/hr-hr/tv/modeli-televizora/svi-modeli/43-gfu-7800-b-e 

43 GHF 6500 https://www.grundig.hr/hr-hr/tv/modeli-televizora/svi-modeli/43-ghf-6500

Hvala

rambox čet 25.4.2024 00:54
misho_hrnjak kaže...

Razmatram si ovaj TV za vikendicu, koliko vidim ima wifi i android na sebi pošto vidim da je CPU Quad core zanima me koliko ima GB memorije i diskovnog prostora? Ove zadnje podatke ne mogu nigdje pronaći koliko god guglao 😬 i ako netko ima iskustvo kako rade android na grundigu, tipa youtube, netflix, kodi, itd..? 

https://www.grundig.hr/hr-hr/tv/modeli-televizora/svi-modeli/32-ggh-6700-b

Hvala unaprijed 😀

Za tvoje potrebe i previše, ne opterečuj se sa takvim sitnicama na jeftinom 32 televizoru okvirno 720p rezolucije.

- što manja ili niža rezolucija TV zaslona=manje je opterečen CPU ili radna memorija itd

Gledaj TV/Android i kaj te briga, i da bolje provjeri kolko ti je krvni tlak ili kolesterol u krvi to če biti korisnije.

misho_hrnjak čet 25.4.2024 08:23
rambox kaže...
misho_hrnjak kaže...

Razmatram si ovaj TV za vikendicu, koliko vidim ima wifi i android na sebi pošto vidim da je CPU Quad core zanima me koliko ima GB memorije i diskovnog prostora? Ove zadnje podatke ne mogu nigdje pronaći koliko god guglao 😬 i ako netko ima iskustvo kako rade android na grundigu, tipa youtube, netflix, kodi, itd..? 

https://www.grundig.hr/hr-hr/tv/modeli-televizora/svi-modeli/32-ggh-6700-b

Hvala unaprijed 😀

Za tvoje potrebe i previše, ne opterečuj se sa takvim sitnicama na jeftinom 32 televizoru okvirno 720p rezolucije.

- što manja ili niža rezolucija TV zaslona=manje je opterečen CPU ili radna memorija itd

Gledaj TV/Android i kaj te briga, i da bolje provjeri kolko ti je krvni tlak ili kolesterol u krvi to če biti korisnije.

Ako je tako onda u redu,  ovo za rezoluciju nisam imao pojma :) Znaš li možda koliko ima radnog prostora pošto npr Kodi zna puno prostora zauzeti (znam po svom Android TV-u doma). 

kero pon 30.9.2024 22:13

Pozdrav, imam GFB6820 32 TV i kupio sam je u vrijeme kad je netflix na grundigu bio nedostupan, postoji li ikakav način da ga instaliram? U app storeu ga nema, a nema ni novog software updatea. 

Na Netflixu piše

1. Select Netflix.

• If Netflix is not available in the Appstore, your TV is not compatible with Netflix.

Što uopće znači da TV nije kompatibilna, zbog čega nebi mogla biti se uzme u obzir da su stariji modeli imali aplikaciju.