Telemach Hrvatska (bivši Tele 2)

Telemachova aplikacija me vrti u krug

LYKKE sub 2.9.2023 15:45

Da li je itko imao problem sa Telemach ovom aplikacijom?Nešto je pošlo kako ne treba,a problem je sljedeći .Imam Huawei router i opciju 2stay 250gb.S tim sa zadovoljna,ali mi je app stava.Naime nemam pristup računima.kad uđem u app,idem na dodaj mobilni broj dodam ga.Sljedeće me traži šifru korisnika,ukucam ju i potvrdim,ali mi iziđe poruka došlo je do greške,pokušajte ponovo.kad opet ukucam šifru korisnika dođe sljedeće Broj ne može biti dodan na tm profil,jer je već dodan.I tako ukrug.Jučer sam sa szk riješavala to 20 min.na kraju mi je agent rekao da na info@telemach.hr pošaljem screenshotove.Napravim snimku za svaki korak i pošaljem.Danas dobijem e mail da moram biti administrator računa tako što ću dodati oib.Hm,pišu oni meni da izbrišem sve brojeve sa app i kad budem dodavala broj nakon jednokratne šifre koja dođe smsom ukucam oib.Dobro.Ali taj broj nije sim mobitel paketima,već routeru,pa je procedura drukčija.nema jednokratnog koda koji stiže na broj.na što se žaliti u ovakvom slučaju.ne mogu do koraka u kojem unosim oib jer se broj doda prije toga na profil pa su mi računi nedostupni..

Marko :D sub 2.9.2023 16:05

Traži ih na mail da ti kompletno obrišu Telemach račun, pa si napravi novi s drugom e-mail adresom, te na njega probaj dodati uslugu preko šifre korisnika. Samo ti moram spomenuti da ta njihova aplikacija i nije baš neka sreća. Često ni ne radi, samo učitava i tako u nedogled. Kod mene dva broja otvori instantno, a treći učitava minutu.

LYKKE sub 2.9.2023 16:30

Hvala Marko,to da im app nije kako kažeš sreća je istina.Inače,napisala sam im mail da problem nije riješen i opet tražila "posavjetovanje" od tm.Ako mi ne pošalju odgovor koji pomaže pokušati ću sa tvojim savjetom.