quickr pon 26.11.2018 10:02

Čisto da podijelim sa vama iskustvo koje imam sa SZK zadnjih par dana....

 

Odlučio sam se počastiti sa novim mobitelom, a vidim u webshopu da ako kupiš Huawei mob možeš dobiti poklon (mob, sat, tablet, zvučnik) pa sam odlučio iskoristiti priliku.

Zovem SZK jer nemogu kupit novi mobitel u dućanu (poslovnici) jer sam eto ugovor produžio telefonski pa telefonski moram i naručiti mobitel (neznam koja im je to logika ali ajde dobro)

 

Prvi pokušaj

Zovem SZK, naručujem mobitel i poklon (sat), na prvu prođe sve ok, dolazi mi mail sa potvrdom na kojoj stoji mobitel, sat i promjena tarife(?!?!). Gdje sam ja to točno promjenio tarifu kad sam naručio mobitel?! 

Zovem, poništavam narudžbu jer ne želim promjenu tarife. 

 

Drugi pokušaj

Zovem ponovno SZK, naručujem ponovno mobitel i sat, nakon nekog vremena mi dolazi opet mail sa potvrdom na kojoj stoji mobitel (cijena koju smo dogovorili) i poklon sat i pored toga puna cijena sata. Kako mi možete naplatiti sat koji dolazi kao poklon(?!?!)

Zovem da vidim tko je tu lud, oni ili ja, da mi dva puta krivo naprave narudžbu. Ženska mi kaže da je to greška kod njih u sustavu da će biti sve u redu kad mi dođe pošiljka, plaćam samo mobitel. 

 

Dan nakon, dobivam nalog od overseasa da je pošiljka na putu i da po preuzimanju moram platiti, puni iznos mobitel + sat(?!?!?!?) Iako mi je ženska rekla da je neću morati. Naravno, dostavljać ne želi predati pošiljku dok se puni iznos ne plati, nije njegova greška, čovjek ima nalog po kojem radi i potpuno ga razumijem. 

 

Zovem tele2 da im objasnim da su mi i drugi put sje... narudžbu, ženska veli ok, kad se vrati pošiljka kod njih da mogu napraviti novu, 3. put. Pitam je zašto nemogu odmah napraviti novu, odgovara mi da nemogu napraviti nalog dok je prijašnji nalog još otvoren. Znači moram čekati da se mobitel vrati, da ga oni storniraju tek onda mogu raditi treću narudžbu. 

 

Zvao sam danas, nalog još nije storniran, tko zna kad će biti. Uglavnom, neznam tko tu koga jeb... Onaj osjećaj kad misliš da te namjerno prc....

 

 

Znam da vas boli K, ali eto ja sam malo rantao pa mi je sada lakše  

 

nbdy32 uto 27.11.2018 14:11

Ne kužim zakaj nemožeš u poslovnici ...

 

Ja sam bez obzira gdje produživao ugovore,i za sebe i za curu ... i to doslovno kako mi se prohtjelo,web shop,poslovnica i zadnje naručeno telefonom,jer je bilo najpovoljnije ...

 

Tak da baš mi i ne drži vodu da ako si produljio telefonom,moraš telefonom ...

quickr uto 27.11.2018 14:24
nbdy32 kaže...

Ne kužim zakaj nemožeš u poslovnici ...

 

Ja sam bez obzira gdje produživao ugovore,i za sebe i za curu ... i to doslovno kako mi se prohtjelo,web shop,poslovnica i zadnje naručeno telefonom,jer je bilo najpovoljnije ...

 

Tak da baš mi i ne drži vodu da ako si produljio telefonom,moraš telefonom ...

 Bio i u poslovnici i pitao SZK, oboje su mi potvrdili: ako produžujem ugovor telefonom (telefonska prodaja) moram i uređaj uzeti na isti naćin. 

 

Ni meni nema smisla 

nbdy32 uto 11.12.2018 07:11

Samo da nadopunim ...

 

Pošto mi ugovor ističe 16.01. kontaktirao službu za korisnike i ono ugovor,lijevo-desno ....

 

Nakon minute mi veli da moram na prodajno mjesto jer sam tamo potpisao ugovor ...

 

Tako da sad i u svom slučaju niš ne kužim ...

123bob sri 7.10.2020 15:30

Ljudi, kupite najbrze tenisice i bjezite sto dalje od Tele2. To su najvece prevare na svijetu.Ja sam u Tele2 i nazvao sam ih da vidim kakav mi mob mogu ponuditi s obzirom na tarifu. Odabrao sam samsung s10,međutim,zena mi je rekla da radije uzmem s20,malo je skuplji ali up njega dobim jedan mobitel  A serije gratis. I mislim si dobro,uzet cu s20 I dobit mob gratis, mogu ga dat nekom ili  prodat..super. Za 2 dana stize samo s20 bez gratis mobitela.Drugi dan ih zovem i zenska mi kaze da je proslijedila "prigovor" i da ce me netko ubrzo kontaktirati. Prođe 2 dana,nitko nista.Ponovo zovem i opet mi isto kaze  i tako jos nakon 3 moja poziva.Nitko nista. Saljem im nakon toga i mail te odgovaraju da je u provjeri i da ce me kontaktirati cim se problem rijesi.Jos sam 3 put slao mail,nitko nista.Proslo je mjesec dana,nema mobitela. Zena me navukla da uzmem skuplji mobitel i da cu dobit jos jedan gratis sto se na kraju ispostavilo kao prevara. Jel to moguce? Kajnl da im radim?