dalmata 1 sri 17.3.2021 19:20

Tele 2 su obični lopovi i prevaranti, naime trebali smo produziti ugovor u njih i dobiti novi uredaj, u roku od 3-5 radnih dana, kako nam je rečeno.
Prošlo je mjesec dana nitko nista ne zna, stalno isti izgovori i laži,nadogradnja sustava i slično. Onda se jedno vrijeme nisu ni oglašavali nista povodom te situacije, da bi na kraju otkazali taj naš novi ugovor, pretplatu i sve. Budeš dugogodišnji korisnik i sve uredno plaćaš da bi se oni ponašali tako jadno i neprofesionalno... Na kraju kad im kazes da ces ic ca i dat sve u medije, onda se naglo mijenja cijela situacija, postaju ljubazniji, ipak zahtjev za produzenje ugovora vrijedi i slično. Pomislis da ce se cijela situacija uskoro rješiti no opet izgovori i nadogradnja sustava.
Znači da bih produzili ugovor i dobili novi uredaj moramo čekat vise od 2-3 mjeseca, bez ikakvih novih informacija oko te situacije.
Sramota i jad.
Ma zaista smo razočarani i nema smisla imati išta s njima.

dado16 sri 17.3.2021 19:23

samim prelaskom na telemach uveli su novi sustav sa kojim rade, i iz tog razloga se i dešavaju problemi, nit je sustav perfektan bez greške a niti su ljudi vješti sa njim koliko god treninga imali za to, treba vremena...i tu proizlazi taj problem...ono kolko znam problem je preko sluzbe napraviti, no da odes u prodajno mjesto riješio bi to isti dan