Tableti

Tablet H18 Mytab recovery mod

dasa69 uto 28.7.2015 21:25

Donio mi susjed Tablet H18 Mytab da mu ga pogledam jer mu se neće upaliti i cijelo i vrijeme mu stoji logo od tableta.

Probao sam ući u recovery mod da napravim factory reset, ali bilo koju kombinaciju tipki da probam nikako neće u recovery.

 

Zna li netko kako ući u recovery na tom tabletu da napravim factory reset?

CubraBane sub 26.9.2015 13:35

I ja imam isti problem, zaboravljena lozinka, beskonačno se može upisivati pogrešna, ne daje nikakvu mogućnost pristupu recovery moda, hard reset nemoguć sa raznim kombinacijama tipki + i -, tipka za uključivanje i reset tipka na ploči.Nemam ideju šta uraditi a ne baca mi se tablet.Računalo ga prepoznaje kao disk drive i portable devices, ali se ne može pristupiti...!

Ima li itko ikakvu ideju, pa čak i ako može i elektronički na matičnoj, jer zaista su u hangaru zaključali na sve poznate opcije recovery, a ne žele dati informaciju nego plati servis koji kada se zbroji košta koliko i bolji novi tablet, naravno uz malo dodatka novca.Inače sam o tom Hangaru 18, jako loša iskustva drugih pročitao.

z0x1337x ned 2.2.2020 17:56

Pozdrav,

Znam da bumpum staru temu (oprostite na tome), ali sam baš danas naletio na ovaj tablet sa sličnim problemom.

Naime isto kao ni Vi nisam uspio sa hard resetom pa sam išao na dr. način.

 

Trebaju Vam:

- Univerzalni ADB driveri

- Android Multi Tool

 

Instalirajte ADB drivere, spojite tablet, otvorite kao admin Android Multi Tool trebao bi Vam se otvoriti sljedeći prozorčić.

 

Provjerite uređaj, trebalo bi ga otkriti (ovako), zatim pritisnite bilo koju tipku da se vratite na prethodni meni i po potrebi odaberite što već želite.

 

- z0x