Stolna računala

Provjera konfe nakon dostave

dodo1309 pon 21.12.2020 13:08

Pozz ekipa.

 

Narucio sam bio dvije konfiguracije. Jednu za gaiming po koju sam nakraju isao, te jos jednu za posao.

 

Zanima me ovako, ova za posao danas dolazi kao pošiljka. Iskreno gledajuci sve one slike kako svi oni bacaju stvari i sve me odma napravi anksioznim, a nije da se radi o malim novcima.

 

Zanima me dok dođe pošiljka, ja cu otvoriti ako je sve uredu vizualno cu uzeti, kako onda dok dignem windowse i sve da provjerim jel sve radi kako treba, te dali se nije nešto ostetilo u transportu.

 

Hvala svima.

 

Ugodan dan želim.

renato1977 pon 21.12.2020 13:22

Na žalost dostavljač te neče čekat da ti napraviš test kompa koji si naručio(dostava nema veze sa tim) ali si pregledaj kutiju da nema kakva oštečenja'tu ti dostavljač može napisat zapisnik..Ja sam naručio prije nekog vremena dva kučišta(prazna) i jedna kutija je bila na čošku malo zaderana i dostavljač je odmah napisao da je kutija došla "oštečena" da se zna..Ali opet evo sad u petak mi je stigao paket sa rgb ventilatorima i jedan je bio slomljen-ambalaža nigdje oštečena ali,evo..Sređeno sljedeči dan-otišao sam u trgovimu i zamjenio na licu mjesta da ne moram opet čekat dostavljača da to pukupi i te pizdarije..Ali mislim da če sve biti ok-ne sekiraj se

ibme74 pon 21.12.2020 13:28

Pogledaš paket, ako nije nigdje vidljvo oštećenje od udaraca s njihova strane je sve okej, a i dobro to bude upakirano tako da nebi kućištu ništa bila i da dobije par udaraca kutija.
Što se samog kućišta tiče pod onim da misliš da bi ti poslali nešto oštećeno/ogrebano ako si toliko "strašljiv" snimaj dok ga otvaraš pa da imaš dokaz da je nešto oštećeno stiglo ako bi nekakvog oštećenja bilo.
Ali ako si uzeo u nekom normalnom shopu a ne kod nekih fušera sumnjam da će ti doći oštećena konfa.