Start-up
Mišljenje o projektu, mogući suradnik?

Pozdrav,
Tko ti je ciljana skupina?
Kako misliš to prodavat?
Radiš sve sam ili?
Imaš link ili neki kontakt?
Pozdrav,
Tko ti je ciljana skupina?
Kako misliš to prodavat?
Radiš sve sam ili?
Imaš link ili neki kontakt?
Pozdrav svima,
trenutno radim na jednom proizvodu. To je Java Web aplikacija, i planiram pokrenuti SAAS s tom aplikacijom.
Mogućnosti programa su:
- Izrada računa, ponuda, uplata, fiskalizacija, R1 računi
- Radni nalozi, kalendar, dodjela naloga timu ili djelatniku, prikaz po statusu, ispis, upravljanje uslugama i djelatnostima
- Reklamacije koje se vezu na račun, radni nalog, djelatnika. Prikaz otvorenih i zatvorenih reklamacija
- Klijenti, upravljanje tvrtkama i osobama, prikaz radnih naloga, rekalmacija, računa, ponuda, nenaplaćenih stavki, uplata, napomena, podsjetnika, važnih podataka (trezor), zadataka....
- Šifrarnici: Djelatnici, Poslovnice, Tvrtka, Usluge, Djelatnosti, Cjenici, Cijene, Poslovni partneri, Role i ovlasti, Grupe korisnika...
- Potencijalni klijenti, konvertiranje u klijenta, izrada i ispis ponuda, filter po statusu
- Email, slanje emaila iz aplikacije, sa privitcima, osobama iz adresara...
- Kalendar (prikaz modula na kalendaru)
- Ovlasti i Role
- Podsjetnici, dodjljivanje podsjetnika koji se moze vezati na svaki modul, sa privitcima, mogucnost odgode podsjetnika itd.
- Zadaci, dodjela zadataka vise djelantika, privitci, komentiranje na zadatku.
- Obavijesti u programu,
- Interne poruke
- Preglednik sa izvještajima
- Custom Reports (Business Inteligence)
- Responsivan dizajn, tablet mobitel i PC
- Moderan izgled za business aplikaciju
Tražim osobu koja je voljna pogledati kako trenutno aplikacija izgleda, dati komentar, prijedlog i sl.
Isto tako ako je netko zainteresiran za suradnju, slobodno. Bilo koja opcija je otvorena..marketing, prodaja, programer..
Trenutno stavljam samo jednu sliku aplikacije. Ako je netko zainteresiran, slobodno me kontaktirajte u inbox.
Hvala.
LP