Pecanje :)

LJUDI NAPIŠITE MI KAKVO JE STANJE PO PITANJU LJESKOVIH VODA
DA LI SE IMA GDJE SJESTI I MALO ZAROŠTILJATI I DA LI U BLIZINI IMA
NEKAKAV KAFE ILI RESTORANČIĆ DA SE MOŽE NEŠTO POPITI

ljudi molim vas da mi napišete koje se vrste riba pecaju na svaku od ovih udica
1 i 2 ti je udica za grabljivu ribu i koriste se za silikonske mamce ili twistere.Prva udica moze biti sa olovom ispred ili ne,zavisi od toga zelis li loviti ribu na dnu ili povrsini!
3 udica ti je na obicna,"za bijelu ribu",ali isto tako moze se koristiti za grabljivice,zavisno od nacina na koji pecaš!

1. worm udica, uglavnom grabežljivci, iako sa manjim udicama i imitacijama crva moguće je i dobiti bijelu ribu - koriste se silikonski mamci, te ovisno o sistemu olova ili bez
2. jig glava, grabežljivci, koristi se sa silikonskim mamcem - otežanje je u glavi udice
3. klasična udica sa ušicom, ovisno o veličini i nadjevinim mamcem može se koristiti za praktički svaku ribu

ljudi molim preporuku za neku mašinicu do 350 kuna
koristim šaranke dvojku i silik 0.40
ide na štap 100-250g i vjerojatno će mi poslužiti
za lov na štuku i soma

ljudi molim preporuku za neku mašinicu do 350 kuna
koristim šaranke dvojku i silik 0.40
ide na štap 100-250g i vjerojatno će mi poslužiti
za lov na štuku i soma
Kolega ala ga ti šaraš
Kao prvo za 350 KN teško češ išta naći što valja!
Kao drugo mašinica za štuku nije isto što i mašinica za soma.

sorry na spetljanciji imam 3 skomplentirana blinkera na kojima je trenutno silik 0.40 i šaranke 2
a 100-250 je trenutno u proizvodnji i čeka mašinicu

Treba nekom oprema za saranolov? Stoji bezveze i jeftino bi islo :D

Ako je netko od vas isao na pecanje u kosutaricu blizu jasenovca molim da mi napise koju je ribu
Najcesce upecao i na koji je mamac pecao

da li je netko od vas možda koristio ovu mašinicu i ovakav štap
kakva su iskustva
https://el-da.hr/ribolov/stapovi/stapovi-za-soma-big-game/okuma-dead-ringer-300cm-500gr-dvodjelni-stap
hvala

hocemo li ozivjeti temu ??? ja krenuo na ribolov nakon jedno 25 godina pauze...3 stapa sredio i lovim pastrmku na rijeci i jezeru, za sada prilicno lose...ali ne odustajem..u mom gradu tj BiH godisnja dozvola 50 eur, koliko je kod vas ? hvala
frendica me zeza da bi mi kupila neki dobar danski nož pa ako možete dajte preporuku za neki a da nije toliko skup pa da joj ispadnu oči kad vidi cijenu
meni se svidio ovaj iako nije danski a izgleda je kvalitetan po tvrdoći 57-58 hrc
pogledao sam testove na youtube i vidim da nož može izdržati teško mučenje
razumijem se u noževe ali neću da ženu strefim pa da zatražim spydecro ontario fallkniven ili slične nožiće
sa 440c čelikom sam imao loša iskustva tako da on otpada
https://hristo.hr/hr/airsoft/3140/mora/moraknivr-companion-f