Sport

Paris Saint Germain

foot2018 čet 25.3.2021 09:42

Najmlađi francuski golgeter u povijesti Svjetskog kupa Kylian Mbappé

 

Kylian Mbappé je već uspostavljen kao jedan od najvećih napadača na svijetu.

rekao je da su mu najdraži igrači Zinedine Zidane i Cristiano Ronaldo.

Iako je Mbappe uspio impresionirati svijet svojim vještinama i golgeterskim podvizima u Monaku, u Paris Saint-Germainu je uistinu prihvatio svoj stil i ostvario svoj potencijal, koji izgleda još uvijek nije na vrhuncu i mogao dobiti. mnogo bolje nego što je sada.

foot2018 čet 25.3.2021 09:46

Keylor Navas, jedan od najboljih golmana PSG-a

Ovaj kostarikanski kralj poznat je po svojim spasenjima, tehnikama i marljivom radu. Smatran je jednim od najboljih golmana u povijesti CONCACAF-a i jednim od najboljih u povijesti Latinske Amerike. Uz to, ovaj genijalni kostarikanski golman također je osvojio brojne pojedinačne nagrade.

Navas je jedna od najomiljenijih zvijezda u srcima fanova. Pokazao je posvećenost Los Blancosu tokom posljednjih nekoliko godina, igrajući vitalnu ulogu u sastavu koji je osvojio Europu osvojivši tri trofeja u Ligi prvaka.

foot2018 čet 25.3.2021 09:52

Neymarovo moguće produženje novog ugovora s Paris Saint-Germain

 

Čak i nakon što su se u posljednje vrijeme pojačale glasine i spekulacije o Neymarovom mogućem daljnjem produženju ugovora s Paris Saint-Germain, dvije strane još nisu službeno objavile novi dogovor.

Neymarova budućnost u PSG-u bila je predmet špekulacija jer je njegov prethodni ugovor trebao isteći u junu 2022. godine.

"Prilagodio sam se. Osjećam se smirenije i jako sam sretna ovdje. Želim ostati u PSG-u, a nadam se da će i Kylian Mbappe ostati. Naravno, to je želja svih pristalica PSG-a. S Kylianom smo u bratskoj vezi ... zaista volimo igrati zajedno. "

Dr.Feel čet 25.3.2021 12:36

Ta propalica Neymar, frajer je ozlijeđen 7 mjeseci godišnje, 2 mjeseca partija, a 3 mjeseca igra. Da se razumijemo volim ga gledati jer igra atraktivno, ali je svako malo ozlijeđen.