Samogradnja - općenito
Kud ja ne, svi tuda (Yoda)

Samo maliii update... ne stignem se s ovim bavit pa je na holdu... ali sam napravio svu stolariju, ulazna vrata, podove i skoro sve zidove :)

parket je najstač.. za sad jedini ozbiljan nedostatak je kredenc, onaj zelenkasti..

super ti je kolibica buraz

Čou sam da postoje ljudi koji se ovim bave, al nisam vjerovao
Zezam malo... super izgleda... respect na živcima
Kako mi je moj "elektroniše" projekt na holdu, odlučio sam napraviti nekaj kaj nema veze sa elektronikom, a kako me nitko ne voli i nemam prijatelja, osim virtualnih, reko da to podijelim sa nekime.
Iskreno, nemam više pojma kak mi je ovo palo na pamet počet radit... mislim dok sam u Bauhausu sanjario o kolibi u snijegu i kako bi bilo lijepo stajati na verandi, gledati u mjesečinom okupan snijeg i masturbirati.
Uglavnom, radim malenu drvenu kolibicu, a za sada sam napravio ovo kaj ćete tu vidjeti... a kak kaj napravim, staviti ću tu, htjeli vi to ili ne, jer me vaše mišljenje ne zanima, zanima me isključivo zadovoljavanje vlastitih virtualno socijalnih potreba. Hvala.
p.s. - kako ovaj forum ima opciju postavljanja glasanja, a ja volim klikati čekboksove, evo pa glasajte