Samogradnja - općenito

Što ste 3D isprintali danas?

kruskar pet 28.3.2025 18:36

Ponukan sam s samo jednom temom o 3D printanju. A netko je već spomenuo u toj temi da nam nedostaje tema gdje ćemo objavljivati naše 3D printove.

Stoga narode navalite! 

Trenutno u printanju nosača za papire za caddy. Kad isprintam puknem slike a do tada evo nešto gotovih radova.

Lijepo bi bilo kad bi napisali s čime ste isprintali rad.

Osobno radim s 2x Kobra S1 Combo 1x Kobra 3 Combo 1x Kobra Max(1) i 2x Ender 3 S1 Pro s Sonic Pad-om.

Damir22 pon 31.3.2025 23:29

nemam naviku slikati raw printove, ali budem za koji dan kad isprintam nesto....

Umjesto toga, par radova iz kolekcije, zajednicki naziv je da je printano na x2, hd grey resin @50um layer...

da, za one koji ne znaju, redom - black cat, sh2 remake maria, poison ivy, alice, ada wong....

Damir22 pet 18.4.2025 10:50

super je sto se tema primila kao rastika u prosincu,.pa da malo poguram.....

frisko iz printera, neocisceno maltene, prvi od puno dijelova jedne fora diorame, ninja kornjace ovaj put.

ovo sam htio vec dugo vremena ali jednostavno puno dijelova, dugotrajan print, velicina...... sad je doslo vrijeme i za to, naravno kad jednom isprintam sve potrebne dijelove i komade.

standardno, hd gray resin, na x2.

kruskar sub 19.4.2025 07:52
Damir22 kaže...

super je sto se tema primila kao rastika u prosincu,.pa da malo poguram.....

frisko iz printera, neocisceno maltene, prvi od puno dijelova jedne fora diorame, ninja kornjace ovaj put.

ovo sam htio vec dugo vremena ali jednostavno puno dijelova, dugotrajan print, velicina...... sad je doslo vrijeme i za to, naravno kad jednom isprintam sve potrebne dijelove i komade.

standardno, hd gray resin, na x2.

Izgleda nas nema dovoljno :D
Sad ću ja popraviti statistiku, imam dosta isprintanog samo ne stignem u borbi s vremenom. Sad će i kroz koji dan još jedna S1 pa što onaj gore da :D 

U planu je kroz koji dan nosač monitora za Samsungov 49" utlrawide(moram proračunato to isprintati inače ode monitor k vragu, iznenadila me težina).

Damir22 jučer 15:15

Scarlet Witch, 1/6, spremna za farbanje.

Not my cup of tea, ovo je vise commission painting, ne znam protivi li se kakvim regulama i pravilima, no eto, ako je tko zainteresiran za ovakav "sadrzaj" nek se slobodno javi.....😏

Fun fact, od toliko izbora, uvijek nekako zavrsim s printom iz "milf" kategorije ☺️😀