Uistinu sjajan fotoaparat!

Imam ga, i iznimno sam zadovoljan. Kvaliteta koju pruža pri visokim osijetljivostima je zaista impresivna, sve ostalo je također i više nego dobro. Uostalom, riječ je komadu profesijonalne opreme. Jedina zamjerka ide svijetlomjeru, odnosno određivanje ekspozicije u bilo kojem modu. To mi se više sviđalo na D200. Kod D700 ima više mjesta za pogrešku u mjerenju svjetla. Eto toliko...

D700 je moj BestBuy Full-frame DSLR

Kako radi starim fiksnima af objektivima 24, 28 ili 50 mm ?

Ne mogu opisati koliko mi je drago što postoji već ovakva tema, da do sada nije otvorena, ja bih je sigurno sam otvorio !!!!
Obzirom sam općenito opaljen na tehniku bilo kojeg oblika, realno je da sam opaljen i na foto aparate, a trenutno sam sa vlasništvom na Olympusu C 7070 WZ, kome nije poznat ovaj aparat, ukratko; kompakt verzija, do negdje 2008 godine jedini aparat koji je imao originalne modove za snimanje pod vodom, uz svu opremu uključujući blic, kućišta i kablove, 2006 me je koštao oko 10.000.00 kuna, i to je to.
Sada dolazi lagano vrijeme kada će se moći pronaći koja veća suma kunica, pa sam lagano u planovima za kupnju nečega ovakvog, makar sam pasao i kojeg Canona, iz subjektivnih, objektivnih i razloga što sam podosta toga pročitao o općenito firmama, modelima, pogkedao filmova na YT-u, po onome što meni treba, priča i knjiga su ostale na jednomu slovu, NIKON!
U ponedjeljak sam bio u dućanu firme "Fototeh" na Prisavlju kod Boćarskog Doma, i tako sam se ugodno popričao sa jednom gospođom, ma što god da sam ju pitao, ima i na sve odgovor, a ako ga trenutno nema, biti će tu prije nego i ponovno se sjetiš pomisliti na njega. Iskreno, zagledao sam se ja i na najnoviji model Nikona, veliku 4 (nazivna cijena tijela u UK oko 5500 £, pa tko voli), ali, želio bih se naučiti voziti prvo na nečemu na čemu će općenito mi biti lakše, kako "tehnički" tako i "financijski", objektivi ionako odgovaraju s navojima na bilo koje tijelo.
Nadam se da netko od kolega forumaša već ima Ovaj fotoaparat, pa ako nije bed, malo napisati nešto o njemu, koja slikica nije na odmet, bio bih vrlo zahvalan!!

Ja bih trebao upute za ovaj fotoaparat na Hrvatskom jeziku pa ako netko ima bio nih zahvalan da pošalje
Ne znam odakle vam cijena za ovaj aparat, ali u ovlaštenog uvoznika(Fototeha) je oko 16500kn, npr. D300 je nešto više od 11k kuna, a trenutaćno 10000kn na akciji.