Razvoj web-stranica

Kako kreirati vlastitu web stranicu?

Ivan M. pon 7.9.2009 11:13
troyan_horse_exe kaže...

pocetnik sam..moze li mi ko objasniti postupak kako kreirati web stranicu,mislim sa kojima programima se to radi koji je web hosting najpovoljniji i ima li za pocetak koji free web hosting..pozzzz svima i hvala unaprijed

Da si samo malo pregledao grupu razvoj web stranica, pronašao bi odgovor na tko kako napraviti stranicu, koji besplatni hosting uzeti, koje programe možeš koristiti za izradu stranice i mnoge druge odgovore vezano za početnike kako napraviti web stranicu.

markoal uto 8.9.2009 19:01
coder_ kaže...

Ma dajte, pa ovaj podforum je prepun tema za početnike u web dizajnu/developmentu. Šta sada treba opet sve iz početka pisati??

Hehe, istina!

za autora:
Sta/Kakav web ti hoćeš, za sta ti treba?


Ili bi samozelio nauciti, mislim da ti je najbolje za stranicu joomla jer je vrlo lagana i za forum SMF ili phpbb, za to trebas neki hosting sa php4+ (valjda, a ionako su svi 5), i sto mysql database, ako zelis i forum moras imat bar na hostingu 2 MYSQL baze.
Ali mores stavit u istu bazu i forum i stranicu samo stavis neki prefix, a php verzija ti nije ni bitna jer svi skoro imaju najnovije.

Ako hoces mogu ti napisat poslje i koji hosting, i nek netko stavi linkove do tema gdje je se raspravljalo od ovom, sad nemam ja vremena!