vlad0 pon 4.7.2011 14:15
Marko :D kaže...

Ajde vlado,napravi to! {#}{#}{#}

Nažalost sad nemam vremena (na poslu sam). Ali objasnit ću ukratko što možete napraviti da vam proradi u Chromeu, pa kome se da može umjesto mene. {#}

Na početku CSS-a pronađite ovu liniju i obrišite ju:

@-moz-document url-prefix("http://www.bug.hr/forum") {
Na kraju koda pronađite ovu liniju i obrišite ju:
}

Zatim morate pronaći sve linije koje imaju -moz tagove:

.forum .f_rightmenu .rightmenu .loginbox .header {background-image: -moz-linear-gradient(#909090, #4c4c4c) ! important;}

Potom iznad i ispod tih linija dodajte linije slične ovima:

.forum .f_rightmenu .rightmenu .loginbox .header {background-image: none ! important;}
.forum .f_rightmenu .rightmenu .loginbox .header {background-image: -moz-linear-gradient(#909090, #4c4c4c) ! important;}
.forum .f_rightmenu .rightmenu .loginbox .header {background-color: #4c4c4c ! important;}

To je quick-fix. Nećete imati gradijente u Chrome-u kao u Firefox-u, ali BFBO će vam uredno raditi. Može se izvesti i gradijent za Chrome, ali koliko vidim trebat će u tom slučaju raditi posebnu skriptu za Chrome.

OriginalEXE pon 4.7.2011 16:48

Vlad0

Ovo sve uključi u skriptu pa su svi browseri pokriveni :)

background: -webkit-gradient(linear, 0 0, 0 bottom, from(#BOJA), to(#BOJA2));
background: -webkit-linear-gradient(#BOJA, #BOJA2);
background: -moz-linear-gradient(#BOJA, #BOJA2);
background: -ms-linear-gradient(#BOJA, #BOJA2);
background: -o-linear-gradient(#BOJA, #BOJA2);
background: linear-gradient(#BOJA, #BOJA2);

vlad0 pon 4.7.2011 17:44
mind_challenge kaže...
vlad0 kaže...

!! DODANA PODRŠKA ZA CHROME !!

Download link i upute za instalaciju nalaze se u 1. postu. Uživajte! {#}

Svaka čast, a hajd sada probaj nešto i za Operu izvest ako možeš.

Nažalost ne bude išlo... Razvoj Stylish Clone for Opera je napušten 2007 i koliko vidim na njihovim stranicama, zadnja službeno podržana verzija Opere je 9.5. {#}

mind_challenge pon 4.7.2011 17:46
vlad0 kaže...
mind_challenge kaže...
vlad0 kaže...

!! DODANA PODRŠKA ZA CHROME !!

Download link i upute za instalaciju nalaze se u 1. postu. Uživajte! {#}

Svaka čast, a hajd sada probaj nešto i za Operu izvest ako možeš.

Nažalost ne bude išlo... Razvoj Stylish Clone for Opera je napušten 2007 i koliko vidim na njihovim stranicama, zadnja službeno podržana verzija Opere je 9.5. {#}

A taj Stylish je jedino rješenje?

vlad0 pon 4.7.2011 17:51
rocker55555 kaže...

Imam problem na chromeu.

Na glavnoj stranici uredno radi, ali kada odem u neku temu ili nesto drugo, uglavnom kad se maknem sa glavne stranice vrati se na obican izgled.

Jesi podesio polja Applies to u opcijama Sylisha za BFBO to da budu URLs starting with tipa kao što piše u 1. postu?

rocker55555 pon 4.7.2011 17:58
vlad0 kaže...
rocker55555 kaže...

Imam problem na chromeu.

Na glavnoj stranici uredno radi, ali kada odem u neku temu ili nesto drugo, uglavnom kad se maknem sa glavne stranice vrati se na obican izgled.

Jesi podesio polja Applies to u opcijama Sylisha za BFBO to da budu URLs starting with tipa kao što piše u 1. postu?

Da,ali sam dodao na kraju svakog URL-a kosu crtu ( / ) zato jer mi bez nje ne radi.

vlad0 pon 4.7.2011 19:05
rocker55555 kaže...
vlad0 kaže...
rocker55555 kaže...

Imam problem na chromeu.

Da,ali sam dodao na kraju svakog URL-a kosu crtu ( / ) zato jer mi bez nje ne radi.

Hm... Čudno. A što se dogodi ako odaberešDomain i staviš www.bug.hr?

mario.L_hr pon 4.7.2011 21:13

Prije svega isprika na OT.

Stisnuo sam hvala u prvom postu ali nisam mogao da ne napišem ovo. Unatoč svim promjenama koje je ekipa BUG-a unijela na forum za mene je ova tvoja najbolja i daje jednu potpuno novu dimenziju forumu. Dopao mi se i terminal Bug Skin ali ovo me naprosto oduševilo. Mogućnost da sami forumaši (oni koji su dovoljno vješti i imaju mašte, čitaj vlad0) mogu mijenjati izgled foruma, prilagoditi ga vlastitim željama je fantastična. Nije puno ali me jako veseli.

Vlad0 za premijera, predsjednika i predsjednika sabora!!!

vlad0 pon 4.7.2011 21:20
strbi kaže...

ja bih si to stavio :D...kada stavim dali mogu nazad vratiti na staro ako mi nece odgovarati?

Bug Forum BlackOut možeš isključivati i uključivati po žeji (npr. kad padne mrak {#}). Pogledaj priloženu sliku:

Oldy uto 5.7.2011 19:40

A blago meni na operi, samo se drugi browseri forsiraju, ali nedam ja nju za sve te ostale,

ništa gospodo iz Buga youtube je nedavno imao jedan prekidač za ugasiti svjetlo i radio je na operi kao i kod svih valjda, povodom nekog dana ne sjećam se više čega, pa ako oni mogu, možete i Vi :)

vlad0 uto 5.7.2011 20:01
Oldy kaže...

A blago meni na operi, samo se drugi browseri forsiraju, ali nedam ja nju za sve te ostale,

ništa gospodo iz Buga youtube je nedavno imao jedan prekidač za ugasiti svjetlo i radio je na operi kao i kod svih valjda, povodom nekog dana ne sjećam se više čega, pa ako oni mogu, možete i Vi :)

Ako je ovo za Operu išlo meni, onda trebaš znati da je BFBO 100% neslužben dodatak forumu i da ni na koji način nisam povezan sa Bug-om. Ovo je rezultat moje dobre volje i ničeg više. {#} U svakom slučaju, predlažem ti da posjetiš OVU temu i tamo podržiš implementaciju "noćnog moda" na serverskoj strani.

A što se tiče BFBO-ta i Opere, problem s Operom je što je razvoj Stylish klona za Operu napušten. Dakle, problem nije u BFBO-u kao takvom već u tome što ne postoji način kako ga primjeniti u Operi. Bad luck, što da ti kažem...

EDIT:

Što se ne bi moglo nešto za Operu preko OVOG iskemijati? Ajde vi koji imat Opreru pokušajte i javite. Jer BFBO je u biti CSS datoteka.