Razer Synapse

Reinstalacija. Meni pomoglo. Uz to san sa SimpleWallom poblokira gamad da komunicira sa matičnom bazom.

nikakvih. imam istodobno instalirane i staru (za w7) i novu verziju (za w10). obje se uključuju s ponistrama i bar jedna od njih radi, jer se sve može prilagodjeti.

Reinstalacija. Meni pomoglo. Uz to san sa SimpleWallom poblokira gamad da komunicira sa matičnom bazom.
Moze upute kako si poblokirao synapse i screenshot koje sve procese od synapsa poblokirati?

Akvragu, nisam uopće gleda postove... Ubacit ću ovde kasnije slike i ukratko objašnjenje.

Pozz
Evo uputa kako rijesit Synapse i probleme sa njime. Ja sam konkretno imao ogromne lagove u igrama.
Skinuti simplewall.
Otvori se prozor od simplewall i poblokira se sve vezano uz synapse. Tocan tutorial se moze naci na youtube-u.
Nakon toga skinuti Process Lasso i tamo staviti sve razerove procese na below normal. Link u prilogu.
https://www.reddit.com/r/razer/comments/prvd29/the_ultimate_guide_to_fix_razer_synapse_pc_lag/
Posto su vise manje svi proizvodaci poceli zezat sa bloatware-om vjerojatno je moguce primjeniti i na ostali rgb-shitware i slicne nepotrebne programe koji trose brdo resursa za nista.
Zivjeli.
Ima li tko problema s ovim programom? Ne pali mi se pri bootanju, i kad ga želim ručno upaliti, isto se ništa ne događa. Bez njega ne mogu dpi podešavati, igrivost mi je lošija. Win 10 22H2