gogi pon 2.8.2010 19:06

Naime moj problem je taj da kad pritisnem jednom lijevi klik on mi registrira to kao da sam kliknuo 2 puta tako da me to pravo ometa u radu.zna li neko možda o čemu se radi i  gdje se to podešava u windowsima 7?u postavkama od miša je sve u redu.

gogi pon 2.8.2010 19:56

pa problem je taj što mi registrira dupli klik svaki put kad jednom kliknem(znači kao da sam dva puta zaredom kliknuo a nisam).miš je ispravan i u postavkama je sve  redu.mislim nemoguće je ovako radit u windowsima.ljudi pomagajte.

gogi pon 2.8.2010 19:57
deadman kaže...

Klikni na Start -> Computer -> Organize -> Folder and search options -> odaberi opciju Double-click to open an item (single-click to select) i klikni na OK:

 

probao sam ovo već i tako mi je i podešeno kao u tebe.znači nije do ovog.

gogi pon 2.8.2010 23:42
deadman kaže...

Onda se vjerojatno pokvario preklopnik u mišu.

Probaj s drugim mišem; ako radi normalno - promijeni miša.

pa nije valjda kvar?miš je star oko godinu i par mjeseci razer deathadder.

gogi uto 3.8.2010 00:22
logic kaže...

Cisto da znas za ubuduce, logitech daje 3 do 5 godina garancije kako za koji proizvod. 

znam ali mi ne pašu ergonomski njihovi miševi.ovaj model je jedini koji mi paše u ruci jer imam veliku ruku i duge prste.:-)

nego može li se to popraviti da ne kupujem drugi?treba mi pravi igrači miš.vidim sad da imaju ove rockkat(valjda se ovako piše) miševe.

logic uto 3.8.2010 10:21

Koje miseve si od logija probao pa da ti ne pasu? Tsko cu povjerovati da ti nijedan ne pase. Ako imas vecu ruku probaj recimp mx1100. Ja ga koristim. Ne razumijem se u druge miseve jer za mene postoji samo logi. Ako nista drugo radi garancije.

gogi uto 3.8.2010 10:41
logic kaže...

Koje miseve si od logija probao pa da ti ne pasu? Tsko cu povjerovati da ti nijedan ne pase. Ako imas vecu ruku probaj recimp mx1100. Ja ga koristim. Ne razumijem se u druge miseve jer za mene postoji samo logi. Ako nista drugo radi garancije.

probao sam skoro sve od logitecha.

Patrik Sonny uto 9.6.2020 12:10

Molio bih pomoć u vezi miša. Koristim na svom kompjuteru logitech-ov miš i evo mislim već drugi koji ima problema sa klikom. Npr kad obilježavam tekst u wordu, npr od početka do kraja stranice, kliknem mišem i držim i vućem miš, ali u međuvremenu moj miš na kratko otpusti klik i ponovo ga stisne, dok ja to nisam ni čuo niti micao prstom. Tko mi obilježi samo drugu polovicu teksta. Platio sam ih uvijek oko 100 kn, što je skuplje nego neki jeftiniji genius, ali nisam zadovoljan.

 

Koja mi je garancija da novi ili skuplji miš nema isti "klik sistem", pa da ne radi probleme. Jer možda onaj skuplji od cca 200 kn ima samo bolju rezoluciju. Ima li netko takvih iskustva?

 

EDIT: nek moderator izbriše ovu poruku, tek sad vidim da je tema startana pod "softverski problemi", postao sam isti post na pravo mjesto.