Prestanak prikazivanja povijesti na Microsoft Edge

Samo da javim da sam riješio problem. Iz nekog razloga, povijest je bila isključena za prikazivanje.

Edge dosta toga promjeni nakon ažuriranja, npr. meni je isključio opciju brisanja svih podataka u pričuvnoj memoriji pri zatvaranju, (naj)iritantnije je kada mi zatvori sve prethodno otvorene tabove na kojima su bile stranice "za poslije".

Da, iritantne su te Edge nadogradnje.
Mnogo opcija promijeni kako on misli da treba, potpuno ignorirajući ono što korisnik želi. Odvratan preglednik, a i same nadogradnje mu trpaju disk kao da je isti jama bez dna.
Ipak, koristim ga pri radu na bateriji, jer je po tom pitanju bolje optimaliziran nego defaultni mi Firefox.

Firefox koristi Gecko engine, Brave browser koristi Chromium kao i Edge. Probaj Brave jer isto tako ima optimizaciju za bateriju (Sustav->Napajanje->Štednja energije)

Firefox koristi Gecko engine, Brave browser koristi Chromium kao i Edge. Probaj Brave jer isto tako ima optimizaciju za bateriju (Sustav->Napajanje->Štednja energije)
Hvala na informaciji, ali nije mi baš hooby skupljanje preglednika. Nekad sam davno koristio Brave, sjećam se, ali sam se vratio na FF, Navika je gadna stvar. S druge strane, bio sam opasno zaratio s Edge-om zbog MS forsiranja, nabacivanjem svega i svačega u njega, a posebno mi je iritantna ona stranica kod otvaranja novog tab-a, koju mi serviraju, a nema blage veze s lokalizacijom i Hrvatskom. (još jedna pohvala onim uhljebljenim neradnicima u MS Hrvatska koji ne rade apsolutno ništa, a primaju masne plaće i ponašaju se kao Mletaćka republika u svojem zadnjem razdoblju.Uspio sam čak Edge ukoniti s win 10 sustava, što mi na win11 nije pošlo za rukom, jer je takav spyware da se konstantno vraća, mada mu je sve bilo lokirano i putem servisa i putem firewalla. Kasnije sam kapitulirao i skužio da ne mogu ratovati s njim i s MS-om, a razlog je bio i što se sve veći broj MS aplikacija oslanja na taj nesretni Edge WebView engine, koji može raditi kao standalone, ali ipak...
Jedino me razveselilo to što ima dobar managment na baterijskom radu, pa nekako živimo u simbiozi, bar za sada...
Primijetio sam da se povijest na Microsoft Edge pretražniku prestala prikazivati nakon što sam jutros oko 8 sati isključio računalo. Sve ono što sam pretraživao nakon što sam ponovno oko 14 sati uključio računalo nije prikazano na povijesti.
Ne znam jesu li su ova dva problema povezana sa ovim, ali svejedno ću ih napomenuti. Sinoć mi se gubila povezivost sa internetom, dok sam putem telefona mogao bez problema pretraživati. Bio sam povezan, ali je veza bila vrlo slaba, tako je stajalo u izvješću. Nakon što bih isključio, a zatim ponovno uključio produžni kabel, problem se riješio. Također sam sinoć, a i danas, imao problema sa pretraživanjem, jer dok sam pretraživao YouTube, računalo je radilo sporije nego prije, te je nekolio puta "izbacilo" stranicu pa sam ponovno morao osvježiti i učitati stranicu za daljnje normalno pretraživanje.