laux uto 7.4.2015 20:40

Jel bi mi netko mogao otvoriti ovaj file, mucim se stim vec neko vrijeme a stvarno mi treba to, nemogu naci nijedan drugi format. Znam da bi to trebao nekako prebacit u ISO file, ali neide, probao sam s daemon tools, power ISO i neznam scim sve ne. Pa ako mi netko moze pomoci bio bih veoma zahvalan jer mi stvarno treba to.

Ovdje mozete skinuti

 

laux sri 8.4.2015 09:44

Probao magicISO isto ne radi.

Mislim da nije virus jer su na toj stranici ti ostali programi exe i rade sasvim normalno, a ovaj koji meni treba je bin, inače radi se o programu za otključavanje radia u autu.

Sum_of_all_fears sri 8.4.2015 10:50

Onda to nije nikakav program, to je binary file, datoteka sa firmwareom ("operacijskim sustavom") od tog radija. Trebalo bi ga nekako flashati - staviti na FAT32 USB, držati neku tipku i upaliti radio ili možda sa JTAGom ga "ručno" upisati u flash od radija. Ugl, trebaju ti upute.

ihush sri 8.4.2015 14:20

-svi fileovi su 'bin' tj binary.. jer je to tako na PCju, 0-1. Extenzija, .bin je 'nevažna', tj u kontekstu kad spominješ ISO-CD alate odnosi se na image medija koji se tad može mountati/snimiti. Ako nije Image tad to ne možeš. Da ga renejmaš u npr (word).doc, file nebi postao .doc, extenzija je nevažna samo 'pomoć' oko toga što je sam file tj što bi trebao biti.

Kao što Sum kaže, u ovom slučaju je file za npr flashanje uređaja. Ne otvaraš ga (nema se što vidjeti, to je program+podaci za uređaj), nego ga odgovarajućim alatom/procedurom uploudaš/updateaš/flashaš.. na ciljani uređaj, npr kao flashanje BIOSa na PCju.